Prontoman, nazorg na een schimmelnagel laserbehandeling

04/09/2015

Schimmel -nagel

Sinds een aantal jaar is het in Nederland mogelijk een schimmelnagel of kalknagel te behandelen door middel van een laser. Tijdens de laserbehandeling wordt de schimmel gedood door opwarming. De nagellaser geeft warme micropulsen met intervallen van 0,05 seconde. Tijdens die interval koelt het weefsel en het nagelbed af. Voor de schimmel is de interval te kort om af te koelen. Na 10 pulsen heeft de schimmel een vernietigende temperatuur bereikt en wordt gedood. De temperatuur van het nagelbed blijft onder de pijngrens.

NazorgProntoman -1
Eén laserbehandeling tegen kalknagels kan al effectief zijn. Veel bedrijven bieden drie tot vijf behandelingen met een interval van telkens een maand. Tijdens deze interval is het belangrijk de schimmelnagel goed te behandelen met een antischimmel crème.

Prontoman Spray en Prontoman Gel zijn zeer effectieve producten voor de verzorging van kalknagels tussen de laserbehandelingen in. Prontoman remt voet- en nagelschimmel en beschermt tegen infecties. De verschillende producten versterken elkaar effectief.

Gebruik: Spray de Prontoman Spray op de schimmelnagel en laat deze intrekken. De spray doodt alle schimmels en bacteriën op de oppervlakten. Smeer daarna de Prontoman Gel. De gel trekt in de huid en de nagel en doodt alle infecties in de huid en onder de nagel.

BeschermingProntoman Protect
Na zeven maanden is de kalknagel volledig verdwenen. Het is belangrijk om de gezonde nagel goed te beschermen om een nieuwe infectie te voorkomen. Prontoman Protect en Prontoman Shoe Protect verwijderen 99,9% van alle bacteriën, schimmels en virussen in je schoenen en op je voeten. Daarnaast beschermen ze tegen schimmels en bacteriën dankzij de desinfecterende werking.

Prontoman is dermatologisch getest en zacht voor huid. Dit maakt de Prontoman producten ideaal voor kinderen, diabetici en mensen met allergieën. De Prontoman producten zijn toegevoegd aan het zorgprotocol schimmeldiagnostiek van Supplement.

www.prontoman.nl

 

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706