Prontoman Protect: Bescherming tegen voetschimmel

10/06/2015

Prontoman ProtectDe zomer is in aantocht! Eindelijk tijd voor leuke shorts en rokjes en vrolijke slippertjes. Met vrienden en familie barbecueën, het terras op, naar het zwembad of het strand. Helaas geeft het warme weer ook voetschimmels een grotere kans om zicht te verspreiden. Schimmels en bacteriën groeien namelijk twee keer zo hard in een warme, vochtige omgeving. Tussen je tenen dus! Daarnaast is de kans op verspreiding door het lopen op blote voeten bij het zwembad of in hotelkamers op vakantie vele malen groter.

Speciaal om te beschermen tegen voetschimmel heeft Prontoman  twee producten ontwikkeld. De Prontoman Protect en Prontoman Shoe Protect verwijderen 99,9% van alle bacteriën, schimmels en virussen in je schoenen en op je voeten. De producten zijn dermatologisch getest, bevatten geen alcohol en zijn zacht voor de huid. Dit maakt de Prontoman Protect ideaal voor kinderen, diabetici en mensen met allergieën.

Prontoman Protect
De Prontoman Protect is een krachtige desinfecterende spray en kan ook gebruikt worden op bestaande voetschimmel te elimineren. Spray je voeten na een bezoek aan een sauna, hotel of zwembad goed in om te beschermen tegen infecties. Laat het goed drogen voordat je schoenen aantrekt. Spray, bij bestrijding van de voetschimmel, je voeten 2 tot 3 keer per dag goed. Draag daarnaast schone sokken om een nieuwe infectie tegen te gaan.

Prontoman Shoe Protect
De Prontoman Shoe Protect verwijdert alle bacteriën en schimmels uit je schoenen en minimaliseert onaangename geurtjes. Spray elke avond de binnenkant van je schoenen royaal in en laat ze ‘s nachts drogen.

Gebruik voor het beste resultaat zowel de Prontoman Protect als de Prontoman Shoe Protect. Voor gezonde, mooie voeten de hele zomer lang.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706