Prontoman: de complete voetverzorgingslijn tegen schimmels en infecties met MRSA-bescherming

28/06/2016

 

Vorige week gaven we je al een voorproefje van wat Prontoman kan doen. Deze week geven we je meer informatie over het product zelf. We vertellen je wat Prontoman doet, voor wie het is en waarom je het gebruikt.

 

Wat doet Prontoman?

Prontoman is hét product voor de bestrijding van schimmels, bacteriën en infecties.. Er zijn vijf verschillende varianten met elk een eigen doel.

 • Spray
  De spray ideaal om elke behandeling mee te beginnen. Het gaat op milde maar effectieve wijze de strijd aan tegen infectie en ontstekingen. Het maakt eelt week en daardoor makkelijk te verwijderen.
 • Schuim
  Het schuim richt zich speciaal op schimmels en bacteriën aan de voeten. Bovendien herstelt het de huidstructuur. Dit is met name gunstig voor dragers van compressiekousen die last hebben van een droge huid. Het schuim trekt snel is en vergemakkelijkt het aantrekken van de kousen.
 • Gel
  De gel is specifiek bedoeld voor nagelschimmel. Het ontsmet nageloppervlakken en is daardoor ideaal voor de verzorging van ingegroeide nagels en nagelbeugels. Door zijn gelvorm vindt het makkelijk zijn weg bij kleine wonden en ontstekingen. De gel is ook verkrijgbaar in een kleine verpakking en is eenvoudig door de patiënt thuis te gebruiken.
 • Protect
  Protect is een krachtig desinfectiemiddel voor na een zwembad- of saunabezoek. De handige spray is gemakkelijk aan te brengen en beschermt tegen infecties, schimmels en bacteriën.
 • Schoen-Protect
  Schoen-Protect is net als Protect een desinfectiemiddel. Het verwijdert 99,9% van alle relevante bacteriën, schimmels en virussen. Bovendien minimaliseert het nare geurtjes als gevolg van voetschimmel.

 

Voor wie is Prontoman?

Prontoman is uiteraard geschikt voor iedereen die last heeft van voet- of nagelproblemen. Wat belangrijker is is dat Prontoman vriendelijk voor de huid en niet pijnlijk is. Het is daarom ook te gebruiken bij diabetici (ook wanneer de huid beschadigd is), kinderen en mensen met allergieën. Alle producten zijn alcoholvrij en zonder recept verkrijgbaar.

Wat zeggen pedicures?

Op Instagram gaven we al een tip voor het gebruik van Prontoman bij mycosenagels. Wekelijks een voetenbad met dodezeezout gevolgd door Prontoman Spray en Gel of Schuim.

De toepassingsmogelijkheden zijn echter nog veel groter. Verschillende pedicures hebben ook de verrassende werking van Prontoman ondervonden in hun praktijk. Zo schrijft Juliette over de spray:

“Na het inwerken van de spray zie je dat de dode huidcellen wit en opgezwollen zijn. Ze nemen de spray als het ware op. Ook is het heel erg zacht geworden. Met een nagelheffer kan ik de substantie heel gemakkelijk en veilig verwijderen. Het werkt dus echt.” (link)

Ingrid is ook erg tevreden over de gel:

“Vandaag nog een mevrouw die gevoelig is geworden voor stoffen door haar werk. Een lelijke plek dorsaal op de voet. Drie dagen Prontoman Gel en .. over! Ze was laaiend enthousiast! Voor die prijs een  prima aanrader.” (link)

 

Benieuwd of Prontoman ook geschikt is voor jouw klanten? Neem contact met ons op via +31 (0)40 20 21 440 of mail naar info@slendersbeauty.nl

Direct bestellen kan hier. Wist je dat je bij bestelling van 50 Prontoman-producten of meer 10% korting krijgt?

 

 

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706