RefectoCil: lang, dik, glanzend en eindeloos plezier!

12/10/2016

Al meer dan 70 jaar is RefectoCil marktleider op het gebied van wimper- en Refectocil -wenkbrauw -wimper -verf -15-ml -2633711732566310000wenkbrauwkleuring. Dat gebeurt natuurlijk niet zomaar. Alleen door wilskracht en hoge kwaliteit producten bereik je deze status en dat is precies wat dit Oostenrijkse merk door de jaren heen keer op keer heeft aangetoond te kunnen leveren.

Hoe het allemaal begon

Vanwege grote ontevredenheid over de bestaande haarverzorgingsproducten besloten de Oostenrijker Josef Geschwenter en zijn vrouw in 1930 samen zelf producten te ontwikkelen. Ze openden hun eigen haarsalon “Studio” en begonnen zonder enige kennis van chemie aan de ontwikkeling. Het kostte hen veel doorzettingsvermogen, maar uiteindelijk brachten zij haarkleuringsproducten en haarverzorgingsproducten op de markt die een grotere effectiviteit en intensiteit hadden dan de producten die in die tijd verkrijgbaar waren.

En verder

Die kwaliteit hebben ook daarna vast weten te houden. In 1942 ontstaat het merk RefectoCil. Onder leiding van Gerhard Geschwenter, de zoon van Josef, wordt het verkoopnetwerk wereldwijd uitgebreid. Door constante kwaliteit en innovatieve producten wordt RefectoCil marktleider op het gebied van wimperverf en wenkbrauwkleuring.

Refectocil - Wimpers

De beloftes van RefectoCil

 1. Voor de haarstylisten, schoonheidsspecialisten en visagisten is RefectoCil een betrouwbare partner. Dit doen ze door het bieden van producten van de beste kwaliteit, door het zoeken naar innovaties in de beautybranch en het aanbieden van het beste assortiment wimper- en wenkbrauwverf.
 2. De eindgebruiker is ervan verzekerd dat de behandeling voldoet aan de belofte “bringing out the best of their eyes”.
 3. Het principe van complete schoonheid staat op de eerste plaats. Daarbij horen niet alleen de huid en het haar, maar ook de ogen. Voornamelijk lange, dikke en glanzende wimpers, maar ook mooie wenkbrauwen die het gezicht perfect vormen.
 4. Natuurlijke schoonheid, 24 uur per dag, zonder make-up. Dankzij de long-lasting formule van minimaal zes weken maakt RefectoCil deze droom waar.

RefectoCil wenkbrauw- en wimperverf en accessoires zijn verkrijgbaar op Pedicuregroothandel.nl

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706