Saloninrichting

16/10/2014

De inrichting van je salon of praktijk is ontzettend belangrijk voor de uitstraling van je organisatie. Je wilt een professionele omgeving creëren waar je met trots je werkzaamheden uitvoert. Daarnaast ben je op zoek naar een sfeer waar je klanten zich thuis voelen en graag komen. Kwaliteit, comfort en gemak zijn hierbij de belangrijkste factoren.

Het belangrijkste item in je salon of praktijk is je behandelstoel. Er is een ontzettend groot aanbod in behandelstoelen en dat blijft groeien. Fabrikanten houden bij de ontwikkeling van nieuwe modellen rekening met het feit dat leeftijd en gewicht van veel mensen toenemen. Zittingen en rugleuningen worden breder en de beginstand van de zitting wordt zo laag mogelijk gemaakt. Ook verschijnen er steeds meer stoelen met in- en uitstaphulp. Daarnaast worden zitcomfort en duurzaamheid steeds belangrijker in het ontwerp van de stoelen.  De kwaliteit van het voorgevormde schuim verbetert en ook de bekleding  zakt zelfs na jarenlang intensief gebruik niet in.

Door deze ontwikkelingen hebben wij weer een aantal nieuwe modellen behandelstoelen in onze collectie. We lichten een pedicurebehandelstoel, schoonheidsbehandelstoel en massagebank uit.

1. Pedicurebehandelstoel – Bentlon Podiatry Comfort

De pedicurestoel Podiatry Comfort, verkrijgbaar in de kleur warm grijs, is voorzien van twee motoren die de hoogte en kanteling van het zitgedeelte regelen. De beensteunen kunnen los van elkaar versteld worden door middel van een hendel en kunnen zijwaarts weggeklapt worden. De stoel is voorzien van in- en uitstaphulp waarbij de zitting volledig naar voren kantelt. De stoel kan maximaal 160 kg gewicht dragen en heeft een zitting van 54 cm breed. De minimale instapstand is 59 cm hoog en de maximale werkhoogte is 105 cm. De maximale afmetingen van de Bentlon Podiatry Comfort zijn 202 cm lang, 70 cm breed en 105 cm hoog.


2. Behandelstoel – Bentlon Beauty Platinum 

De Beauty Platinum behandelstoel van Bentlon is voorzien van een volledig elektrische aansluiting via vier motoren. De stoel heeft een  prettige zithouding en professionele uitstraling. De stoel is voorzien van in- en uitstaphulp waarbij de zitting volledig naar voren kantelt. De behandelstoel kan maximaal 160 kg gewicht dragen en heeft een zitting van 61 cm breed. De minimale instap-stand is 55 cm en de maximale werk-hoogte is 145 cm. De maximale afmetingen van de Bentlon Beauty Platinum zijn
211 cm lang, 80 cm breed en 94 cm hoog.

3. Massagebank – Weelko Sphen

Massagebank Sphen heeft dankzij de drie motoren een professionele uitstraling en is zeer geschikt voor de fysiotherapie. De massagebank heeft een comfortabel ligbed en kan maximaal 160 kg dragen. De massagebank is 100 cm breed  met een ligbed van 70 cm breed. De minimale instapstand is 53 cm en de maximale werkhoogte is 83 cm. De Weelko Sphen massagebank heeft een lengte van 196 cm en is dankzij de wielen gemakkelijk te verplaatsen.

Leasing

Het is mogelijk om het salonmeubilair te leasen. Leasing maakt grote investeringen mogelijk op een later tijdstip en helpt uw liquiditeit te behouden.

Mocht u nog vragen hebben over ons salonmeubilair of over leasing kom dan langs bij SlendersBeauty in Westerhoven (nabij Eindhoven) of neem contact met ons op via info@slendersbeauty.nl of +31 (0)40-2076577. Wij staan altijd voor u klaar!

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706