Schimmelnagels? Probeer dit eens!

29/05/2017

Schimmelnagels, er is al zoveel over geschreven. Crèmes, sprays, tincturen. Je bent er weken mee bezig, maar uiteindelijk lijkt niets te werken. Er is van alles te koop bij de lokale drogisterij. De enige oplossing lijken antischimmelpillen van de huisarts, inclusief de vervelende bijwerkingen.

Het Duitse merk Prontoman heeft producten ontwikkelt die wél werken. Alle producten bestrijden maar liefst 99,9% van de relevante infecties, bacteriën, schimmels en gisten. Zelfs multiresistente kiemen, zoals MRSA. Bovendien zijn de producten allemaal gebruiksklaar.

 

prontoman producten tegen schimmelnagels

Het aanbod bestaat uit de volgende producten:

Prontoman Spray

Dit is de basis van eigenlijk elke Prontoman-behandeling. De spray ontsmet en desinfecteert de te behandelen gebieden op effectieve wijze. Even sprayen, 2 minuten laten inwerken en afdrogen met een schone doek.

De spray kan ook worden gebruikt om eelt te weken. Hierna kan het eelt op atraumatische wijze worden verwijderd.

Prontoman Schuim

Last van een beschadigde of droge, trekkerige huid? Gebruik dan Prontoman Schuim. Het schuim verbetert het totale huidbeeld.

Prontoman Schuim is ook perfect voor mensen met steunkousen of anti-trombosekousen. Het schuim voorkomt dat de huid uitdroogt én vergemakkelijkt het aantrekken van de kousen.

Prontoman Gel

Wondjes? Schrammen? Sneeën? Prontoman Gel! De gel vormt een beschermlaagje en bevordert de genezing. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Prontoman Gel is een must in elke EHBO-koffer.

Prontoman Protect

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom heeft Prontoman een drietal producten dat infecties, bacteriën en schimmels op afstand houdt. Elke product heeft unieke eigenschappen speciaal voor het te behandelen gebied. Prontoman Protect is verkrijgbaar voor:

 • Nagels
 • Voeten
 • Schoenen

Schimmelnagels behandelen?

Heb je last van schimmelnagels (ook wel kalknagels of mycosenagels genoemd)? Doe dan het volgende:

 1. Reinig de voeten, tenen en nagels grondig. Zorg dat alle zeepresten verwijderd zijn.
 2. Droog alles goed af.
 3. Breng Prontoman Spray aan op de nagel en de teen. Behandel ook omringende gebieden.
 4. Laat minimaal 2 minuten inwerken.
 5. Droog alles goed af met een schone doek of laat drogen aan de lucht.
 6. Om herinfectie te voorkomen breng je nu Prontoman Protect Nagel. Schud het flesje voor gebruik en spray op de nagel en teen.
 7. De nagel is nu behandeld tegen de schimmel.
 8. Trek nu schone sokken aan en gebruik eventueel ook Prontoman Protect Schoen in de schoenen.

Alle producten van Prontoman zijn verkrijgbaar in onze webshop. Gebruik nu de kortingscode “PRONTOBLOG” voor 10% korting bij aankoop van Prontoman Spray (75 ml), Protect Nagel (50 ml) en Protect Schoen (75 ml).

Bekijk het aanbod ►

Deze actie geldt t/m 16 juni 2017

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706