2022


  Tel:+31 (0)40 20 21 440 |Tel:+32 (0)11 190 190 | info@slendersbeauty.nl

Schoonheid


Wij brengen het beste uit de beautywereld samen. Onze focus ligt volledig op jouw salon succesvol te maken. 

Professional in de beauty branche

Ons hele team zet zich in voor onze schoonheidsspecialisten. We geven altijd een eerlijk advies, voorzien je van vakkennis en zijn een vangnet voor al je vragen.  Bij Slenders Footcare & Cosmetics kan je terecht voor de volledige inrichting van je praktijk, professionele producten en kwalitatieve opleidingen en cursussen. 
Odoo • Tekst en afbeelding

Opleidingen

De schoonheidsbranche staat niet stil, deze blijft verbeteren. Elk jaar zijn er nieuwe technieken of producten. Om jouw professionele groei maximaal te ondersteunen organiseert Slenders Footcare & Cosmetics kwaliteitsvolle en praktijkgerichte opleidingen. Docenten met enorm veel ervaring in de branche voorzien up-to-date cursussen. Wil je graag starten in de schoonheidssector, je aanbod vergroten of  je kennis uitbreiden? Kijk dan snel verder naar onze opleidingen en cursussen. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Henna Brows

In de opleiding Henna Brows leer je om vollere wenkbrauwen te creëren bij je klanten. Dit gebeurt door de wenkbrauwen in vorm te brengen en vervolgens te kleuren met henna wenkbrauwverf. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Lashlift

Een lashlift is een wimperlifting  met een langdurig resultaat. Tijdens deze opleiding worden de wimpers gelift met behulp van silicone pads. Zo worden de wimpers optisch verlengd en krijgt de klant een open blik. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Harsen onderbenen

Tijdens de opleiding harsen van de onderbenen leer je volgens de juiste techniek om de onderbenen te ontharen. Dit zorgt voor een langdurig glad resultaat. 

Leasing

Een geweldige manier om de aandacht van uw lezer te krijgen is om een verhaal te vertellen De aanschaf van salonmeubilair, pedicuremotoren en schoonheidsapparatuur is een hele investering. Het liefst wil je daarbij niet inleveren aan kwaliteit omdat je budget dat niet toelaat. Je wilt immers je klanten het allerbeste bieden. Leasen geeft je de mogelijkheid om snel met professionele en hoogwaardige apparatuur aan de slag te gaan zonder meteen veel geld kwijt te zijn, of je kan jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.  

Leasen is een manier om te financieren, zonder zware investeringen te doen. Op basis van de gewenste producten en looptijd wordt een bedrag bepaald. Dit bedrag betaal je iedere maand zolang als is afgesproken. Bijvoorbeeld 12 maanden of zelfs 7 jaar. Hoe langer die periode, hoe lager het bedrag. Na afloop van de looptijd heb je mogelijkheid de producten tegen een kleine vergoeding over te nemen.

Leasing is al mogelijk vanaf een totaalbedrag van €500 (exclusief BTW).

Leasen geeft je de mogelijkheid om snel met professionele en hoogwaardige apparatuur aan de slag te gaan zonder meteen veel geld kwijt te zijn, of je kan jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Verder is het voordeel dat je jouw inkomen en uitgaven gelijk laat lopen. Door de maandelijkse factuur is het overzichtelijk wat je daadwerkelijke kosten zijn .

Afhankelijk van het investeringsbedrag en de looptijd varieert je maandbedrag. Bij een kale lease, weet je vooraf wat aan het einde van de looptijd de kosten zijn voor de overname. Bij full operational lease lever je de apparatuur in of betaal je de dagwaarde. Kijk snel op onze pagina over leasing voor rekenvoorbeelden, of stuur een mailtje voor een offerte op maat.

Meer Informatie

Benieuwd naar wat jouw behandelstoel of complete praktijkinrichting kost? Vul ons vrijblijvend aanvraagformulier in en ontdek het snel.

Onderhoud & Reparatie

  Als Onderdeel van onze service hebben we een eigen medewerker technische dienst. Hij zorgt ervoor dat je apparatuur in goede staat blijft of bij tegenslag dat het gerepareerd kan worden voor zover mogelijk.  

Je mag je apparatuur binnen brengen, een afspraak maken of we komen op locatie.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons. 


Stuur een E-mail