SlendersBeauty – Cursusaanbod najaar 2015

09/07/2015

CursusDe zomer is net begonnen en voor vele staat er nog een leuke vakantie op de plannen. Toch raden we je aan vast naar ons cursusaanbod voor komend najaar te kijken. We hebben weer een hoop interessante cursussen en trainingen op het programma staan.

VYON Producttraining
8 – 15 – 23 september

Tijdens deze driedaagse training leer je alles over de producten en behandelingen van huidverbeteringsmerk VYON. Alle actieve ingrediënten en hun werking worden behandeld en tijdens de praktijkdagen ga je zelf aan de slag met de Intensive Treatments. Daarnaast krijg je ontzettend veel tips over de verkoop van de producten aan je klanten.

Cursus Oorkaarsen
6 oktober

Tijdens deze twee uur durende cursus krijg je alle informatie over de werking van Biosun oorkaarsen. Deze kaarsen hebben een reinigende, ontspannende  en stimulerende werking en kunnen gebruikt worden als wellness instrument of als therapeutisch middel. Je leert alles om een oorkaars behandeling uit te voeren.

Cursus Harsen
13 oktober

Tijdens de cursus Harsen leer je alles over haren, haargroei en het verwijderen van ongewenste haartjes. Je leert de juiste technieken toepassen om een zo goed mogelijk resultaat te realiseren en het herkennen van contra-indicaties. Daarnaast krijg je tips over de verschillende producten en de voor- en nazorg om een behandeling compleet te maken.

Producttraining Golden Rose
20 oktober

De producttraining van Golden Rose is volledig gratis. Tijdens deze training krijg je alle informatie over de producten van Golden Rose. Nieuwe producten worden uitgebreid besproken, maar ook de uitlopende producten komen aan bod. Op deze manier ben je weer volledig op de hoogte van deze productlijn. Daarnaast krijg je tips over de aanbreng van de make-up en de verkoop aan de klanten.

Cursus Cosmetische Voet
3 november

Cosmetische Voet is een cursus om een weldadige voetbehandeling te geven. Tijdens het stuk theorie worden de verschillende soorten voetverzorging en producten besproken. Ook krijg je tips over de presentatie, promotiemogelijkheden en het bepalen van een prijs. Tijdens het praktijkgedeelte leer je het toepassen van de verzorgingstechnieken en het werken met diverse producten.

Cursus Massage Voet & Onderbeen
10 november

Tijdens de cursus massage voet en onderbeen worden de spieren, botten en gewrichten in de voeten en onderbenen besproken. Je leert hoe je met verschillende massagetechnieken pijn kan verlichten en je klant kunt ontstressen. Je krijgt tips over de totale behandeling, het verwelkomen van je klant en het herken van contra-indicaties. Voor deze cursus kun je vijf accreditatiepunten verdienen.

De cursussen gaan door bij mimimaal 4 deelnemers. Daarnaast geldt VOL = VOL! Schrijf je dus snel in om zeker te zijn van een plaats in één van onze interessante cursussen.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706