Toco Tholin “het goede oude huismiddel”

26/02/2015

OldcarlHet unieke familie recept van Toco Tholin is gebaseerd is op 7 etherische oliën verijkt met menthol. Het recept is in 1913 ontwikkeld door Carl Friederizi en al die jaren ongewijzigd gebleven. Toco Tholin bevat de etherische oliën van pepermunt, eucalyptus, steranijs, petitgrain, lavendel, rozemarijn en kuridnagel. Deze etherische oliën werken verfrissend en zijn sterk antiseptisch. Ze hebben een ontspannende en positieve werking op lichaam en geest en zijn verzachtend voor de luchtwegen.

Tijdens een internationaal onderzoek is bewezen dat Toco Tholin een sterk schimmelwerende werking heeft tegen acht verschillende schimmels, waaronder Trichophyton rubrum en Trichophyton mentagrophytes. Dit zijn de twee meest voorkomende en moeilijk te bestrijden voetschimmels bij de mens. Druppel twee maal per dag een paar druppels op de nagels en het nagelbad of tussen de tenen. Blijf dit een aantal weken herhalen, ook als de infectie verdwenen is.

Naast deze schimmelwerende werking is Toco Tholin ook zeer effectief bij verkoudheid. Enkele druppels in een zakdoek of een stoombad laten je vrijer ademen en ontspannen. Ook geeft Toco Tholin een frisse geur aan muffe ruimtes zoals de auto, vergaderruimte of sportschool. Door middel van een verdamper of ventilator kan het gemakkelijk in de ruimte verspreid worden.

Toco -Tholin -6ml

Dankzij de etherische oliën van lavendel en eucalyptus helpt Toco Tholin bij de verzorging van brandnetelsteken of insectenbeten, maar houdt het ook insecten op afstand. Als mondspoeling verwijdert Toco Tholin de nare geurtjes van knoflook, rook en alcohol. En na het sporten is het zeer effectief tegen vermoeide spieren en gewrichten.

Toco Tholin is dus een onmisbaar product in elke EHBO-koffer. Bestel het product eenvoudig op Pedicuregroothandel.nl!

www.pedicuregroothandel.nl/wellness/toco-tholin

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706