Van je cellulite af met een simpele spray? Dat kan!

01/07/2019

Ongeveer 70% van de vrouwen heeft last van cellulite op de buik, benen en billen. Veel sporten, gezonde voeding of zelfs liposuctie waren tot nu toe de enige oplossingen. Voor jou als hard werkende vrouw is het leven vaak al druk genoeg. Zou je niet een keer iets makkelijks willen?

Wat is cellulite?

Laten we eerst eens kijken wat cellulite eigenlijk is. Cellulite is een (onschuldige) uitstulping van onderhuids vet in het bindweefsel. Het is niet hetzelfde als cellulitis – dit is een infectie van onderhuidse weefsels. Waar normaal de vetcellen ónder het bindweefsel zitten, komen ze nu op verschillende plaatsen omhoog. Het gevolg zijn de bekende kuiltjes rond buik, billen en bovenbenen. Helaas hebben wij vrouwen hier meer last van dan mannen. Vrouwen hebben namelijk relatief meer vetweefsel in deze lichaamsgebieden.

Cellulite in de huid

Cellulite verwijderen

Natuurlijk willen we allemaal af van cellulite. Helaas zijn er heel veel verschillende oorzaken van cellulite waardoor het moeilijk is om zomaar te zeggen wat dé oplossing is. Wat in ieder geval één manier is om cellulite te verwijderen is door het bij de bron aan te pakken: de verkleefde vetcellen. Dit kun je doen door vet direct te verwijderen – zoals bij liposuctie – of het te verbranden.

Vet verbranden

Vet dat in het lichaam aanwezig is kan niet zomaar worden gebruikt. Het moet eerst worden omgezet in energie en daarvoor moet je het verbranden. Dit proces – genaamd lipolyse – vindt van nature plaats nadat alle suikers (koolhydraten) en suikerreserves (glycogeen) in je lichaam op zijn. Bijvoorbeeld omdat je een tijd niet hebt gegeten of lang hebt gesport.

Bij lipolyse worden vetcellen gesplitst in 1 glycerolmolecuul en 3 vetzuurketens. Het glycerolmolecuul wordt sowieso gemakkelijk opgenomen. Dit wordt vaak al gebruikt als oplosmiddel of zoetstof in voeding. De vetzuurketens kunnen eveneens door een groot gedeelte van het lichaam worden gebruikt als energie.

Het voordeel van deze methode is dat je er waarschijnlijk ook van afvalt. Het proces is namelijk vergelijkbaar met wat er bij een keto-dieet gebeurt – alleen dan iets minder extreem. Het nadeel is dat lang niet eten voor veel mensen onprettig, moeilijk of zelfs onwenselijk is (zoals bij diabetici of zwangere vrouwen). En lang sporten, tja, ook dat is niet voor iedereen weggelegd.

Gelukkig is er nu een makkelijkere manier!

Weyergans Simply Red Cellulite Spray

De makkelijke manier

Simply Red is voortgekomen uit recent wetenschappelijk onderzoek. Het resultaat: een innovatieve werkstof met vergelijkbare effecten als liposuctie! De simpele spray activeert de afbreuk van hardnekkig verkleefde vetcellen en stimuleert het vetverbrandingsproces op lokaal niveau.

Wat moet je daarvoor doen? Spray twee keer per dag op de getroffen gebieden en aanschouw het resultaat!

Nu verkrijgbaar

Ga de strijd aan tegen die vervelende kuiltjes in je bovenbenen en bestel nu je flesje Weyergans Simply Red spray op www.pedicuregroothandel.nl.

Wil je helemaal klaar zijn voor de zomer? Lees dan ook deze blog met 7 tips voor mooi verzorgde voeten!


Eerste afbeelding door SUNBEAM VISION – http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Cellulitis.jpg (SUNBEAM VISION), CC BY-SA 2.5, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=2140473

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706