Verschillen ORLY GelFX-starterkits

27/02/2017

Wil je beginnen met ORLY GelFX gellak? Schaf dan een starterkit aan, want je bespaart maar liefst 20% op de normale prijs! Er zijn twee soorten starterkits: de gewone standaard Starter Kit en de Advanced Kit. Beide startpakketten bevatten alles wat je nodig hebt om goed van start te gaan, maar wil je het meteen helemaal goed doen? Ga dan voor de Advanced Kit. Bekijk hieronder de verschillen.

GelFX Starter Kit

De standaard starter kit is de perfecte aanvulling op je bestaande nagelbehandelingen. Met een kleine investering heb je de minimale producten om te kunnen werken met de betrouwbare gellak van ORLY GelFX. Zoals een cleanser, primer, basecoat, topcoat en remover. Daarnaast krijg je er nog 3 kleuren gellak, nagelriemolie, remover wraps en een heuse raamsticker voor je salon bij. Natuurlijk vind je in de doos ook instructies voor het aanbrengen van gellak.

ORLY GelFX Haute Red ORLY GelFX Kiss The Bride ORLY GelFX Naughty

GelFX Advanced Kit

Zoals de naam al aangeeft is de Advanced Kit voor de nagelstyliste die direct professioneel aan de slag wil met ORLY GelFX. Of je nu een doorgewinterde nagelstyliste of startende bent, met de Advanced Kit als je het écht serieus wil aanpakken. Deze uitgebreide kit beschikt naast de standaard uitrusting over een aantal interessante extra’s. Zo krijg je er handige 3 tools bij: een bokkenpoot, een buffervijl en dry brush. Ook is het pakket voorzien van meer foil wraps, pluisvrije doekjes en 3 extra kleurtjes: Oh Cabana Boy, Prince Charming en Plum Noir.

ORLY GelFX Oh Cabana Boy ORLY GelFX Plum Noir ORLY GelFX Prince Charming

Welke pakket kies jij?

ORLY GelFX Starter Kit ORLY GelFX Advanced Kit

Starter Kit

Advanced Kit

3-in-1 Cleanser (118 ml) V V
Primer (9 ml) V V
Basecoat (9 ml) V V
Topcoat (9 ml) V V
Nagelriemolie (9 ml) V V
Gel Remover (118 ml) V V
Foil remover wraps 20 stuks 100 stuks
Instructie-DVD V V
Catalogus V V
Instructies V V
Raamsticker V V
Kleur: Haute Red V V
Kleur: Naughty V V
Kleur: Kiss The Bride V V
Kleur: Oh Cabana Boy V
Kleur: Prince Charming V
Kleur: Plum Noir V
Bokkenpoot V
Buffervijl V
Dry brush V
Pluisvrije nageldoekjes 60 stuks
Pluisvrije tafelkleedjes 50 stuks
Prijs  Zie webshop Zie webshop

GelFX cursus

Ben je nog niet bekend met ORLY GelFX, dan is het slim om een cursus te volgen! Bovendien is de cursus helemaal gratis bij aanschaf van een van de bovenstaande starterkits. Meer informatie vind je op onze cursuspagina.

Cursus bekijken

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706