Podisept, Podisan, Podisonic, Podi-watte?

07/02/2017

Reymerink heeft een uitgebreid assortiment vloeistoffen voor reiniging en desinfectie voor pedicurepraktijken en schoonheidssalons. Al deze producten beginnen met de naam “Podi” en dat maakt het soms wat verwarrend welke je ook al weer moest hebben. We zetten ze allemaal voor je op een rijtje.

Reymerink Podi desinfectie reiniging vloeistoffen

Reiniging en desinfectie van materialen

Podisept

Podisept is de krachtigste reinigingsvloeistof voor sterk verontreinigde instrumenten. Dit gebruik je dus voor het desinfecteren met bijvoorbeeld Podiclean.

Podiclean

Na het reinigen van instrumenten die je ze te desinfecteren voor de volgende klant. Podiclean is een snel werkend desinfectiemiddel tegen bacteriën, gisten en schimmels. Dompel je instrumenten, tangen en frezen onder in onverdunde Podiclean. De vloeistof is ook geschikt voor kleine oppervlakken zoals pedicuremotoren en loeplampen. Gebruik voor grotere oppervlakken Podisan.

Podisonic

Zoals de naam al zegt is Podisonic speciaal bedoeld voor in de ultrasoon. Je gebruikt het dus voor het reinigen van onder andere instrumenten, tangen en frezen.

Podisan

Podisan is een inactiverings- en bewaarvloeistof. De werkzame ingrediënten zorgen ervoor dat bacteriën en gisten onschadelijk worden. Hierdoor is de vloeistof perfect om instrumenten in te waren die niet onmiddellijk gedesinfecteerd kunnen worden. Podisan is ook geschikt voor het reinigen van grote oppervlakken zoals instrumententafels. Tot slot kan de vloeistof gebruikt worden in de ultrasoon.

Reiniging en desinfectie van huid

Podigeen

Podigeen is een reinigingsvloeistof op basis van plantaardige zeep. Veel desinfectiemiddelen werken het best als de huid eerst gereinigd wordt. Podigeen is hier uitermate geschikt voor. De vloeistof verwijdert al het vuil van de huid. Bovendien voorkomt Podigeen een schrale huid en heeft het een heerlijke lavendelgeur.

Podiskin

Voor het desinfecteren van grote oppervlakken huid gebruik je Podiskin. Dit desinfectiemiddel is effectief tegen bacteriën en gisten, maar  laat de huid niet uitdrogen.

Podilon

Bij kleinere huidoppervlakken gebruik je Podilon. Beter dan Podiskin, bestrijdt Podilon naast bacteriën en gisten ook tegen schimmels. Zoals al de naam al doet vermoeden is Podilon vergelijkbaar met Sterilon.

Weekmakers

Podinail

In tegenstelling tot bovenstaande vloeistoffen is Podinail niet bedoeld voor reiniging of desinfectie. Podinail is een snelle en krachtige vloeistof voor het weken van huid, nagelriemen en eeltplekken. Druppel een beetje Podinail op de te behandelen plekken, laat het even inwerken en de huid is klaar voor behandeling. Voor de gevoelige huid gebruik je Podinail Oil.

Bekijk alle producten in de webhop

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706