VitalFlex: Voor Blessurevrij Sporten en Soepele Spieren en Gewrichten

05/02/2015

Sporten is gezond en leuk om te doen. Dit komt doordat je lichaam tijdens het sporten endorfine aanmaakt. Dit geeft je een gelukkig gevoel en heeft een pijnstillende werking. Helaas gaat er bij het sporten ook wel eens wat mis. Een blessure kan plotseling optreden door een val of botsing, maar ook geleidelijk ontstaan. Door een (te) zware training of een slechte warming-up kunnen je spieren en gewrichten overbelast raken. Door verzuurde spieren na het sporten in te sprayen met VitalFlex sportspray voorkom je deze blessures.

Spray

Houdt spieren VitalFlex

VitalFlex is hét merk dat spieren, pezen en gewrichten soepel houdt. De producten zijn van professionele kwaliteit en geschikt voor de professionele sportverzorger, voor de sporter en voor de recreant. De sportspray is doeltreffend bij vermoeide, verzuurde, gespannen en stijve spieren. Het stimuleert de doorbloeding van de spieren en de huid. De neutrale, ongeparfumeerde massageolie is pH-neutraal, wordt niet door de huid opgenomen, kleeft niet en is geschikt voor alle huidtypen. Ook bij koude spieren en gewrichten in de wintermaanden is VitalFlex zeer effectief.Vitalflex 100% natuurlijk

Natuurlijke ingrediënten

VitalFlex bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten die een actieve werking hebben op het menselijk lichaam en zorgen voor snel herstel. Een kleine greep uit deze ingrediënten (op de website van VitalFlex staat de complete lijst):

Acanthopanax (krachtwortel)

Acanthopanax geeft vermoeide lichaamsdelen verlichting en zorgt voor minder zwelling door het vocht te elimineren en te verspreiden over het lichaam.

Cyperus (Notengras)

Cyperus stimuleert de bloedcirculatie en heeft een verkoelend effect.

Lycium Root Bark (Chinese Boksdoorn)

De Lycium Root Bark is een kruid dat diep in het lichaam doorwerkt. Het herstelt uitgeputte functies, voorkomt aftakeling en verhoogt de weerstand. De aminozuren helpen om het functioneren van de witte bloedlichaampjes behoorlijk toe te nemen.

Moutan (Boompioen)

De Moutan koelt het bloed en heeft een pijnstillende werking.

Methyl Salicylate (Wintergroen)

Methyl Salicylate heeft een antibacteriële werking en zorgt voor een diepere verwarming in het lichaam.

Klik hier voor meer informatie over VitalFlex of bestel direct in onze webshop.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706