Voetschimmel: Effectieve Bestrijding met Prontoman

29/09/2014

Voetschimmel?

Voetschimmel, ook wel zwemmerseczeem genoemd, is een veelvoorkomende en vervelende infectie. Het is te herkennen aan schilferende huid, vooral tussen de tenen, vochtblaasjes die vaak rood worden en pijnlijk aanvoelen en een vreselijke jeuk. Besmetting van voetschimmel vindt vaak plaats rond zwembaden en gemeenschappelijke douches of in slecht ventilerende schoenen waardoor zweetvoeten ontstaan.

Gelukkig kunnen we veel doen om voetschimmel te voorkomen:

 • Was je voeten elke dag, met weinig of helemaal geen zeep. Zeep kan de zuurgraag van de huid verstoren waardoor voetschimmel ontstaat.
 • Droog je voeten goed af, ook tussen de tenen, om broeiplekken voor de schimmels te voorkomen.
 • Trek elke dag schone sokken aan die het zweet goed opnemen, bij voorkeur wol of katoen.
 • Draag slippers in gemeenschappelijke douches en zwembaden om de kans op voetschimmel te verkleinen.

 Prontoman

Voetschimmel verhelpen

Mocht je toch last krijgen van voetschimmel dan is Prontoman een zeer effectief middel. Prontoman is de eerste voetverzorging met MRSA bescherming, ook wel bekend als de ziekenhuisbacterie. Prontoman remt voet- en nagelschimmel en beschermt tegen infecties. Daarnaast verwijdert het eelt op een milde manier voor een egale huid. Bij regelmatig gebruik wordt door de regulerende en stabiliserende werking de huid normaal en soepel gehouden en wordt de huidstructuur hersteld.

Prontoman is verkrijgbaar in drie vormen die elkaar effectief versterken. De spray werkt ontstemmend, de gel is verzorgend en de schuim werkt beschermend.

Prontoman is verkrijgbaar zonder recept, zacht voor de huid en geeft direct resultaat. Het is uitermate geschikt voor diabetici, ook wanneer de huid beschadigd is.

Prontoman - Voetzool

Foto 1: voor het gebruik van Prontoman

Foto 2: 5 minuten na gebruik van Prontoman spray

Foto 3: na verwijdering van het eelt met een excavator

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie de website van Prontoman www.prontoman.nl of bekijk de producten in onze webshop.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706