2022


  Tel:+31 (0)40 20 21 440 |Tel:+32 (0)11 190 190 | info@slendersbeauty.nl

Voetverzorging

Maak je keuze uit ons ruim assortiment en start vandaag aan je toekomstplannen als professionele pedicure.

Boost je pedicure praktijk

Door onze jarenlange ervaring zijn we expert in pedicure. Ons doel is om jou zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen groeien. Bij Slenders Footcare & Cosmetics kan je alles vinden voor een professionele pedicure praktijk. Van praktijkinrichting en producten tot professionele opleidingen. Altijd met een eerlijk advies en financieringsoplossingen.  

Odoo • Tekst en afbeelding

Opleidingen

Een goede opleiding is een must voor de pedicure. Doordat onze voeten veel te verduren hebben is een pedicure heel belangrijk. Het ziet er niet enkel verzorgt uit maar kan ook pijnlijke klachten voorkomen en verbeteren. Denk maar aan eelt, ingegroeide teennagels, kloven, en nog veel meer. Wij Slenders Footcare & Cosmetics bieden je de beste opleidingen en workshops aan. Onze docente heeft jarenlange ervaring in de sector waardoor je alle kennis en ervaring zal opdoen om van jouw salon een succes te maken. 

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Basisopleiding pedicure

Wil jij starten als pedicure, dan is deze basisopleiding voor jou. Je leert alles om een professionele pedicure praktijk op te starten van onze docente met jarenlange ervaring.
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Opleiding medische pedicure

Deze praktijkgerichte opleiding is voor pedicures die al reeds een basisopleiding hebben, maar die zich naar een hoger niveau willen tillen en ProVoet certificering willen halen. De specialisatie technieken kunnen modulair gevolgd worden, zodat deze in je drukke agenda kunt laten passen.
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Workshops

We geven regelmatig workshops zodat jij jouw klanten steeds beter kunt helpen met de laatste technieken, of om ze kennis te laten maken met nieuwe producten. 

Leasing

De aanschaf van salonmeubilair, pedicuremotoren en schoonheidsapparatuur is een hele investering. Het liefst wil je daarbij niet inleveren aan kwaliteit omdat je budget dat niet toelaat. Je wilt immers je klanten het allerbeste bieden.  Leasen geeft je de mogelijkheid om snel met professionele en hoogwaardige apparatuur aan de slag te gaan zonder meteen veel geld kwijt te zijn, of je kan jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Leasen is een manier om je groei en investeringen te financieren. Op basis van de gewenste producten en looptijd wordt een bedrag bepaald. Dit bedrag betaal je iedere maand zolang als is afgesproken. Bijvoorbeeld 12 maanden of zelfs 7 jaar. Hoe langer die periode, hoe lager het bedrag. Na afloop van de looptijd heb je mogelijkheid de producten tegen een kleine vergoeding over te nemen.

Wat kan ik leasen?

Leasing is al mogelijk vanaf een totaalbedrag van €500 (exclusief BTW).

  Leasen geeft je de mogelijkheid om snel met professionele en hoogwaardige apparatuur aan de slag te gaan zonder meteen veel geld kwijt te zijn, of je kan jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Verder is het voordeel dat je jouw inkomen en uitgaven gelijk laat lopen. Door de maandelijkse factuur is het overzichtelijk wat je daadwerkelijke kosten zijn .

Afhankelijk van het investeringsbedrag en de looptijd varieert je maandbedrag. Bij een kale lease, weet je vooraf wat aan het einde van de looptijd de kosten zijn voor de overname. Bij full operational lease wordt de dagprijs gevraagd. Kijk snel op onze pagina over leasing, of stuur een mailtje voor een offerte op maat.


Meer Informatie

Benieuwd naar wat jouw behandelstoel of complete praktijkinrichting kost? Neem contact op via onderstaande knop en ontdek het snel.


Onderhoud & Reparatie

Als Onderdeel van onze service hebben we een eigen medewerker technische dienst. Hij zorgt ervoor dat je apparatuur in goede staat blijft of bij tegenslag dat het gerepareerd kan worden voor zover mogelijk. 
Je mag je apparatuur binnen brengen, een afspraak maken of we komen op locatie.
Neem contact met ons op via onderstaand formulier, hierbij kun je ook een video of foto toevoegen. Je mag ook bellen voor een afspraak. 

Contact