VYON, geavanceerde huidverzorging, ontwikkeld met de nieuwste technologieën

29/03/2014

Exclusief verkrijgbaar bij SlendersBeauty

Vanaf 1 april wordt SlendersBeauty exclusief distributeur voor de Benelux van huidverzorgingsmerk VYON. VYON, visibly younger, staat voor functionele huidverzorging, afgestemd op de behoeften van het gezicht en lichaam. Door jarenlang ervaring in de schoonheidsbranche heeft VYON producten ontwikkelt met veel actieve ingrediënten in hoge concentraties om de gewenste resultaten op een doelgerichte manier te bereiken. VYON heeft 7 unieke verzorgingslijnen ontwikkeld voor elk huidtype met effectieve behandelingen  voor een zichtbaar jongere en mooiere huid in een paar weken. Alle producten van VYON worden ontwikkeld in Duitsland. Hierdoor hebben zij grote controle over de productontwikkeling en kunnen ze de kwaliteit blijven garanderen. Kijk op www.vyon.nl voor meer informatie over dit nieuwe merk.

 

VYON op Lente Beurs

VYON zal op 5 en 6 april aanwezig zijn tijdens de Lente Beurs. Tijdens deze beurs zullen zij alle producten presenteren en toelichten. Voor u de uitgemeten kans om als eerste de producten te ervaren en te beoordelen. Ook kunt u tijdens deze beurs als eerste profiteren van de aantrekkelijke kennismakingsactie! Kijk op www.slendersbeauty.nl/lentebeurs voor meer informatie over deze beurs.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706