WandelWol: De Eenvoudige Oplossing bij Voetproblemen

25/06/2018

Wel eens last van blaren, likdoorns, wintertenen, hielspoor of droge voeten? Dan is WandelWol de snelle, makkelijke en doeltreffende oplossing voor jou!

wandelwol

Wat is WandelWol?

Zoals de naam al zegt is WandelWol een product gemaakt van wol, schapenwol om precies te zijn. Dankzij de luchtige maar veerkrachtige structuur van wol geeft WandelWol het gevoel alsof je op wolken loopt. Maar dat is niet alles: WandelWol bevat lanoline en dat is een waar wondermiddel voor je voeten.

Het geheim van lanoline

Misschien heb je lanoline wel eens eerder voorbij zien komen. Lanoline is ook wel bekend als ‘wolvet’ en is van nature aanwezig in wol, maar wordt hier ook vaak uitgehaald. Bijvoorbeeld voor gebruik in crèmes, zalven én… luiers. Wolvet is namelijk waterafstotend. Dit is meteen ook het grote voordeel van WandelWol: het laat de lanoline achter op de huid, waardoor deze niet meer vochtig wordt. Tegelijkertijd neemt de wol zelf het vocht weer op. Bijkomend voordeel is dat wolvet de licht beschadigde huid herstelt. Lanoline trekt goed in de huid en heeft een verzachtende, verzorgende en beschermende werking.

Geen wintervoeten meer

Deze geniale wol is niet alleen geschikt voor het voorkomen of tegengaan van drukplekken, maar ook als uitstekende oplossing bij wintervoeten (of wintertenen). Pak je voeten lekker in met de wol, doe je sokken aan en je voeten worden heerlijk warm. Het klinkt een beetje als “grootmoeders tip”, maar het werkt echt! Hetzelfde effect kun je overigens bereiken door je voeten in te smeren met een potje wolvet en wollen sokken aan te doen, maar WandelWol is natuurlijk veel makkelijker!

Hoe gebruik ik de wol?

WandelWol wordt geleverd als een pluk wol in een zakje. In het zakje zit 10, 20 of 40 gram wol. Het gebruik is simpel: breng de wol aan waar je het nodig hebt of wilt gebruik, doe je sokken aan en klaar. Ga je op vakantie? Stop een een zakje in je tas en je bent goed voorbereid. Hoeveel je precies nodig hebt lees je hieronder.

Hoeveel heb ik nodig?

Eigenlijk spreekt de hoeveelheid voor zich: hoe groter de te behandelen plek, hoe meer WandelWol. Voor kleine druklocaties, zoals een likdoorn tussen de tenen of een blaar onder de voet heb je voldoende aan 10 gram. Deze hoeveelheid is ook interessant om WandelWol eens te proberen zonder al te veel te investeren. Je hebt genoeg om de wol eens te voelen en te kijken of het wat voor je is. Voor grote plekken gebruik je 20 gram. Denk hierbij aan een grote blaar op de hiel of een het volledig drukvrij leggen van de grote teen. Ga je beginnen aan een lange wandeling, zoals de Nijmeegse Vierdaagse, gebruik dan 40 gram WandelWol. Ga je regelmatig WandelWol gebruiken, dan is het sowieso verstandig om voor 40 gram te gaan. Zo heb je een voorraad voor je klanten en je betaalt de gunstigste prijs.

Wat kost het?

WandelWol heeft de volgende adviesverkoopprijzen (inclusief BTW).

10 gram: €6,95

20 gram: €9,95

40 gram: €18,95

Ga naar de webshop ►

Als (medisch) pedicure profiteer je uiteraard van een aantrekkelijke korting. Log hiervoor in je met je zakelijke account in onze webshop.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706