Warmteknuffels van Volatile

14/01/2021

We zitten momenteel midden in de wintermaanden wat betekend koud weer en donkere dagen. De Warmteknuffels van Volatile houden uw kind op een verantwoorde en gezellige manier warm. Benieuwd naar de verdere eigenschappen van de Volatile magnetron knuffels? Lees dan zeker verder!

Wat zijn warmte of magnetron knuffels?

We kennen allemaal wel de klassieke warmtekruik of kersenpitkussens. Maar voor kinderen was er veel vraag naar een zachte aaibare variant. Volatile heeft een aanbod van mooie en super zachte warmte knuffels. Dit zijn knuffels die gevuld zijn met een 100% natuurlijke mix van granen en en daarbij een toevoeging van een heerlijk lavendelaroma. Je kan de knuffels opwarmen in de magnetron zodat deze een heerlijke warmte afgeven. Bovendien heeft het lavendelaroma een ontspannende werking.

Magnetron knuffels voor kinderen

Kinderen halen troost en veiligheid uit hun knuffel. Is mama niet in de buurt, dan hebben ze zo een vervanging voor haar. De magnetron knuffels zijn uiterst geschikt voor kinderen. Ze zien er niet alleen super schattig uit maar werken ook ontspannend en helpen bij bijvoorbeeld buikpijn, krampen of verkoudheid. Bovendien kan het wonderen doen wanneer je kindje verdrietig is door de troost van hun eigen warme knuffel.

Veiligheid

De magnetron knuffels zijn gevuld met een 100% natuurlijke mix van gedroogde granen en lavendelbloemen. Er zijn hoge veiligheidseisen voor de magnetron knuffels. De producten moeten voldoen aan de hoge Europese eisen namelijk de CE en En71 1/2/3/9 voorschriften. De knuffels zijn dan ook van topkwaliteit en volledig veilig voor kinderen.

Gebruik van warmte knuffels

De magnetronknuffels kunnen worden opgewarmd in de magnetron, oven of op de verwarming. Leg de knuffel voor maximaal 2 minuten op 800 Watt in de magnetron of voor maximaal 10 minuten op 100 graden in de oven. De knuffeldieren zullen een heerlijke geur afgeven en 60 tot 90 minuten warm blijven. Maar ze bieden niet alleen warmte. Bijvoorbeeld met warme zomerdagen kunnen de knuffels een heerlijke verkoeling bieden. Ze kunnen namelijk ook in de koelkast of de vriezer gelegd worden. Doe de knuffel in een plastic zak en bewaar deze ongeveer 3 uur in de vriezer. Zo zal de knuffel lang een verkoelend effect hebben.

Soorten

De heerlijke warmteknuffels zijn verkrijgbaar in twee varianten namelijk met of zonder een uitneembare vulling. Knuffelbeesten zijn er in alle soorten en maten. Het meest voorkomende knuffeldier is de beer. Deze knuffelberen, beter bekend als “teddyberen”, variëren in ontwerp van bruine beren en pandaberen tot koalaberen en gummy beren. Maar er zijn natuurlijk ondenkbaar veel verschillende knuffeldieren. Denk bijvoorbeeld aan een biggetje, konijn, haas, olifant, hond etc. Voor ieder is er wat wils.

Deze maand hebben we een aanbieding op de Volatile warmteknuffels. Ga snel naar onze website.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706