WinterFestijn 2019

Het WinterFestijn is een jaarlijks terugkerend evenement van SlendersBeauty. Elke 2 week van december organiseren we een dag vol speciale aanbiedingen, demonstraties, workshops, hapjes en drankjes met jou samen het jaar feestelijk af te sluiten!

Info

Datum: 15 december 2019

Tijd: 10:00 – 16:00 uur

Toegang: GRATIS!

Programma

WandelWol

10:00 uur & 13:00 uur

WandelWol is al een aantal jaar een bekende naam in de wereld van de pedicure. De heilzame wol is ideaal voor iedereen met voetproblemen, sporters en wandelaars. Nu is je kans om alles te weten te komen over de antidruktoepassingen van WandelWol.

De Dames van WandelWol geven namelijk een super leerzame en creatieve workshop over het toepassen van WandelWol als antidrukmiddel. Daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan hoe je WandelWol verkoopt aan je klanten.

Als kers op de taart verdien je met deze workshop 3 accreditatiepunten in het Domein Voetzorg!

Aanmelden ►

Prontoman

10:30 uur & 13:30 uur

Duik samen met Prontoman CEO Jörn Gahrig dieper in op de producten van Prontoman. Hij vertelt je alles over de werkzame stoffen in de producten, de toepassing en werkwijze.

Aanmelden ►

Golden Rose

11:00 – 12:30 uur

Golden Rose verzorgt een leuke, leerzame en interactieve workshop Contouren. Meld je aan, neem een model mee en laat je inspireren!

Aanmelden ► (te laat 🙁 )

Reymerink

12:00 uur & 15:00 uur

Reymerink is een van de bekendste producten op het gebied van reiniging en desinfectie voor pedicurepraktijken en schoonheidssalons.

De keuze voor goede en effectieve vloeistoffen kan nog wel eens lastig zijn. Vandaar dat Reymerink een informatieve lezing heeft voorbereid. Na afloop weet je precies hoe reinigings- en desinfectievloeistoffen werken en welke vloeistof je nodig hebt voor je klanten, praktijk en instrumenten.

Aanmelden ►

ORLY

Doorlopend

‘s Lands top nagelstyliste Mehtap Bagci komt langs voor een demonstratie van GELFX en Builder In A Bottle®. De demonstratie vindt doorlopend plaats. Ga zitten en laat je nagels verwennen door Mehtap!

Weyergans

Doorlopend

Weyergans is producten van verschillende high-end apparaten ter verbetering van de huid en algehele gezondheid. Tijdens het WinterFestijn komt Weyergans’ eigen Jasmin Müller langs voor een demonstratie van de SPM. De SPM is een apparaat dat cupping en massage combineert. Het effect is een boost aan je gezondheid én schoonheid.

Bekijk hieronder video waarin Jasmin meer vertelt over de SPM.

Depilflax

Doorlopend

Als voorloper op het gebied van harsontwikkeling kun je niet om Depilflax heen. Speciaal vanuit Spanje komt Ana Laura om een demonstratie te verzorgen van elastische filmhars. Filmhars is ideaal omdat je hierbij geen strips nodig hebt!

Sienna X

Doorlopend

Oranje na spray tan? Mooi niet! Sienna X zorgt voor een mooi, natuurlijk bruin kleurtje. Bovendien zijn de producten dierproefvrij, vegan en vrij van parabenen.

Sienna X laat daarnaast zien dat je eenvoudig en betaalbaar spray tan-behandelingen kunt uitvoeren, zelfs op locatie met de compacte draagbare cabine!

Aanmelden

Aanmelden voor het WinterFestijn en de verschillende workshops en lezingen doe je via onderstaande link.

Klik hier om je aan te melden ►

 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706