Workshop GelFX – Nieuwe datum!

21/05/2013

Wegens grote toestroom van cursisten voor de workshop ORLY GelFX hebben we een nieuwe datum geprikt! Meld je snel aan voor de nieuwe workshop op 28 mei om 10.00 uur. Tijdens deze workshop leer je alles over het voorbereiden, aanbrengen en verwijderen van de unieke ORLY GelFX gel nagellak. Na afloop van de workshop ontvang je een origineel ORLY GelFX-certificaat van onze ORLY-docente.

orly gelfx certificaat

Over ORLY

Orly biedt een heel groot assortiment aan nagelverzorging en nagellakken. Combineer naar eigen smaak een hippe nagellak met de laatste trend van nagelafwerking. Om bij te blijven met de laatste trends biedt Orly verschillende producten op het gebied van nagellak en nagelverzorging voor zowel de handen als de voeten die perfect met elkaar kunnen worden afgestemd. Voor elke stijl of smaak heeft Orly wel een nagelproduct in petto!

Naast de producten geeft Orly unieke workshops over het gebruik van de bijzondere GelFX nagellak,  Aan te brengen als nagellak en uit te harden als gel.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706