Zonbescherming, belangrijk tegen huidveroudering.

08/05/2014

In de zomer wordt onze huid veel meer dan in de rest van het jaar blootgesteld aan UV-straling. Deze stralingen zijn slecht voor de huid, het verliest elasticiteit en er ontstaan fijne rimpeltjes op het huidoppervlak. Ook kunnen deze stralen de oorzaak zijn voor het ontstaan van huidkanker. Ook de hoge temperaturen in de zomer veroorzaken vochtverlies en voortijdige huidveroudering. Het is daarom belangrijk dat je, je huid goed beschermt tegen deze schadelijke stralingen om huidveroudering tegen te gaan.

 

Zonbescherming

Consumenten stellen hoge eisen aan zonbeschermingsproducten. Ze willen producten zonder schadelijke ingrediënten en producten die met hun specifieke eigenschappen volledig aan de gestelde eisen voldoen. Ecran Zonnecosmetica biedt deze producten. De zonneproducten van Ecran zijn betrouwbaar en veilig doordat ze dermatologisch zijn getest en ontwikkeld door Laboratorium Genesse. Ze bieden bescherming tegen alle risico’s van zonnebrand en bevatten geen schadelijke ingrediënten en parabenen. Ecran zonnecosmetica is innovatief dankzij revolutionaire formules die qua samenstelling van ingrediënten uniek zijn.

Ecran -zonnemelk -wortel -20Ecran -zonneolieEcran -zonnemelk -kids

Ecran Sun Care

Ecran zonnecosmetica is het gespecialiseerde topmerk voor een natuurlijke bruine kleur en om je huid optimaal te beschermen. De zonbeschermingsproducten bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en bevatten geen parabenen. De producten zijn volledig waterproof en zacht voor de huid.
De zonnemelk van Ecran bevat wortelextracten waar vitamine C aan is toegevoegd om voortijdige huidveroudering te helpen voorkomen. De zonnemelk is geschikt voor ieder huidtype en verkrijgbaar in SPF 10 en SPF 20.

Voor de gevoelige huid heeft Ecran speciale zonbescherming ontwikkeld met een hypoallergene formule zonder parabenen en allergenen, Ecran Sensitive. De Sensitive zonnemelk is verkrijgbaar in SPF 30 en SPF 50.

Voor kinderen heeft Ecran een speciale waterproof formule ontwikkeld. Deze biedt extra bescherming voor de gevoelige kinderhuid. De Kids zonnemelk is verkrijgbaar in SPF 30 en SPF 50+.

Voor een snelle en meer intense bruine kleur heeft Ecran zonneolie ontwikkeld. Deze olie is vrij van parabenen, niet vet en voelt na aanbrengen zijdezacht aan op de huid. De Ecran zonneolie is verkrijgbaar in SPF 2, SPF 10 en SPF 30.

 

Ecran Aftersun

Behandeling na blootstelling aan de zon en UV-straling is ook erg belangrijk. Hiervoor heeft Ecran verschillende aftersun producten ontwikkeld. Deze helpen symptomen van huidveroudering veroorzaakt door de zon voorkomen. Het beschermt tegen zonnebrand en herstelt de huid. De prodcuten hebbne een kalmerend effect op de huid en verminderen roodheid en irritaties. Dankzij de dermatologisch geteste, unieke Biofunctional Complex formule heeft Ecran aftersun een Cellulair Repair Complex. De formule is verrijkt met vitamine E en provitamine B5 en beschermt en herstelt de huid na de schadelijke effecten van blootstelling aan de zon.

 

Klik hier voor het complete overzicht van alle Ecran Zonnecosmetica.

« Terug naar overzicht
 • Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de SlendersBeauty nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes op gebied van uiterlijke verzorging. Aanmelden »
 • Contact

  Leemskuilen 21A 5563 CL Westerhoven

  +31 (0)40 20 21 440

  info@slendersbeauty.nl

  KvK: 72122706