Slenders Footcare Neemt Barefoot over
Barefoot wordt onderdeel van Slenders Footcare & Cosmetics in Valkenswaard

Introductie 

Het begin van een nieuw jaar markeert vaak nieuwe avonturen en frisse start. Voor ons bij Slenders Footcare & Cosmetics is dit niet anders. We zijn verheugd om aan te kondigen dat Barefoot, een vertrouwde naam in de wereld van voetverzorging , nu deel uitmaakt van ons bedrijf. 

In de periode van 9 januari tot 21 januari wordt de voorraad en webshop verhuisd. Het kan zijn dat je pakketje of producten dan niet direct beschikbaar zijn. We doen ons best alles zo snel mogelijk weer klaar te hebben staan voor je. 

Over Barefoot 

Sinds 1992 heeft Barefoot, opgericht door Fer en Ria Bischof, zich gevestigd als een belangrijke speler in de branche. Met hun winkel in Heeze hebben zij jarenlang een loyale klantenkring opgebouwd, gedreven door hun passie voor kwaliteit en service. Hun assortiment bestaat uit een breed scala aan hoogwaardige producten, waaronder Peclavus en Rück.

Over Slenders Footcare & Cosmetics 

Bij Slenders Footcare & Cosmetics, gevestigd in Valkenswaard, streven we ernaar om onze klanten de beste producten en ervaringen te bieden. Ons assortiment omvat alles wat nodig is voor professionele voetverzorging en schoonheidsbehandelingen. Met deze overname breiden we ons assortiment verder uit en zorgen we voor continuïteit voor de klanten van Barefoot.

Wat Betekent Dit voor jou?

  • Continuïteit en Kwaliteit: Je kunt blijven genieten van dezelfde vertrouwde producten en kwaliteit die je van Barefoot gewend bent.
  • Nieuwe Locatie: Terwijl de winkel in Heeze sluit, heten we je van harte welkom in onze locatie in Valkenswaard vanaf 2 januari, met het volledige assortiment beschikbaar vanaf 9 januari.
  • Online Gemak: De webshop barefoot.nl blijft operationeel tot de volledige overdracht is voltooid. Hierna kun je terecht op onze webshop www.pedicuregroothandel.nl.

Toekomstige Plannen en Evenementen 

Om deze nieuwe samenwerking te vieren, plannen we een speciaal evenement om onze waardering te tonen aan zowel onze bestaande als nieuwe klanten. Volg onze nieuwsbrief of social media en blijf op de hoogte voor meer informatie! Dit is ook een mooi moment om afscheid te kunnen nemen van Ria en Fer. 

Heb je vragen of zorgen over deze overname? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder. 


Medewerker Technische Dienst Valkenswaard
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in regio Valkenswaard?