2022


  Tel:+31 (0)40 20 21 440 |Tel:+32 (0)11 190 190 | info@slendersbeauty.nl
Pedicure

Door onze jarenlange ervaring zijn we expert in pedicure. Ons doel is om jou zo goed mogelijk te ondersteunen en te helpen groeien. Bij Slenders Footcare & Cosmetics kan je alles vinden voor een professionele pedicure praktijk. Van praktijkinrichting en producten tot professionele opleidingen. Altijd met een eerlijk advies en financieringsoplossingen.  

Odoo + afbeelding en tekst

Basisopleiding pedicure

Ieder mens krijg wel eens te maken met voetproblemen. Het heeft verschillende oorzaken, maar de oplossing wordt meestal gezocht bij de professionele pedicure. Met onze basis opleiding pedicure ben je klaar om het verschil te maken voor jouw cliënten!

Valkenswaard September € 1.995,-
Odoo + afbeelding en tekst

Cursus nagelregulatie

Tijdens de cursus leer je hoe je klanten met nagel- en nagelwal problemen kan behandelen. Verder gaan we dieper in op de meest recente specialistische technieken.

Valkenswaard 16 & 23 augustus € 359,-
Odoo + afbeelding en tekst

Cursus Nagelreparatie

Tijdens de cursus leer je hoe je cliënten met nagel problemen (mycotische nagels, trauma nagel, etc)  kan behandelen.

Valkenswaard september € 399,-
Odoo + afbeelding en tekst

Opleiding medische pedicure 

Tijdens de opleiding leert u hoe u cliënten met een risicovoet kan behandelen en houdt u zich bezig met de Specialistische technieken; Nagelregulatie, Nagelreparatie, Orthesiologie en Anti druk technieken. Zodat u die later kan uitvoering in je eigen praktijk

Valkenswaard Datum binnenkort beschikbaar Modulair*
Odoo + afbeelding en tekst

Training cosmetische voetverzorging

Veel op bloten voeten gelopen? Tijd voor extra aandacht voor de voeten. Met de cursus kun jij jouw klanten een extra behandeling aanbieden. Alleen geschikt voor gezonde voeten en nagels.

Valkenswaard Datum binnenkort beschikbaar € 95,-
Odoo + afbeelding en tekst

Training voet en onderbeenmassage

Wil jij je klanten een fijne voeten en onderbeenmassage kunnen geven? Met deze trainingen kun jij dat bij jouw klanten doen.

Valkenswaard Datum binnenkort beschikbaar € 140,-
Odoo + afbeelding en tekst

Opleiding gel polish op teennagels

In de workshop gelpolish op de teennagels leer de manier waarop je goed de gelpolish aan kan brengen zodat hij 5-6 weken goed blijft zitten, strak te lakken en French Pedicure lakken. Met name geschikt voor gezonde en natuurlijke nagels.

Valkenswaard Datum binnenkort beschikbaar € 75,-