2022
Tel:+31 (0)40 20 21 440 |Tel:+32 (0)11 190 190 | info@slendersbeauty.nl

Opleidingen

Wij geloven dat een kwalitatieve opleiding essentieel is.

We ondersteunen professionals met onze diverse opleidingen en cursussen. Kijk hieronder voor ons aanbod.

Voetverzorging

Basisopleiding pedicure

De basisopleiding Pedicure is een parttime beroepsopleiding. De 1-jarige dagopleiding betekent één dag per week scholing (09.30 uur - 16.00 uur). De opleiding kan gevolgd worden op onze opleidingslocatie in Valkenswaard. 

Valkenswaard
Woensdag
9:30-16:00
  16 plaatsen
€ 1995,-

Medisch pedicure opleiding

De opleiding tot Medisch Pedicure is een parttime beroepsopleiding, welke aansluit op de basis opleiding. De 1-jarige dagopleiding betekent gemiddeld één dag per week scholing (09.30 uur - 16.00 uur). Deze opleiding kan in één jaar gevolgd worden, of modulair, op onze opleidingslocatie in Valkenswaard. Branche erkend diploma.

Valkenswaard
  Donderdag
9:30-16:00
  14 plaatsen
€ 2250,-

Cursus Nagelregulatie

 Tijdens de cursus leer je hoe je cliënten met nagel- en nagelwal problemen kan behandelen. Verder wordt er dieper ingegaan op de meest recente 'specialitische' technieken. Beperkt aantal plaatsen.

Valkenswaard
9:30-16:00
  14 plaatsen
€ 99,-

Gel Polish op de teennagels 

In de workshop gelpolish op de teennagels leer je om de gelpolish goed aan te brengen zodat hij 5-6 weken goed blijft zitten, strak te lakken en French Pedicure lakken. Met name geschikt voor gezonde nagels. Deze opleiding zal plaatsvinden op onze opleiding locatie in Valkenswaard.

Valkenswaard

 10:00-12:00
  14 plaatsen
€75,-

Cosmetische voetverzorging  

Tijd voor extra aandacht voor de voeten. In de opleiding cosmetische voetverzorging leer je om de (gezonde) voeten te verwennen en verzorgen. Met name geschikt voor gezonde voeten en nagels. Deze opleiding zal plaatsvinden op onze opleiding locatie in Valkenswaard.

Valkenswaard
 12:30-16:00
  14 plaatsen
€95,-

Schoonheid

Henna brows 

In de opleiding Henna Brows leer je om vollere wenkbrauwen te creëren bij je klanten. Dit gebeurt door de wenkbrauwen in vorm te brengen en vervolgens te kleuren met henna wenkbrauwverf.  De opleiding kan gevolgd worden op onze opleiding locatie in Valkenswaard. (Meer informatie wordt vermeld op pedicuregroothandel.nl)

Valkenswaard
Ntb
12 plaatsen
€ 280,-

Harsen Gelaat en oksels 

Tijdens de opleiding leer je alles over haargroei, haarsoorten en ontharingsmethoden. Onder leiding van onze ervaren docente ga je de geleerde technieken toepassen op je medestudenten. De opleiding kan gevolgd worden op onze opleiding locatie in Valkenswaard. (Meer informatie wordt vermeld op pedicuregroothandel.nl)

Valkenswaard
 13:30 - 16:00
12 plaatsen
€ 99,-

Lashlift 

Een lashlift is een wimperlifting  met een langdurig resultaat. Tijdens deze opleiding worden de wimpers gelift met behulp van silicone pads. Zo worden de wimpers optisch verlengd en krijgt de klant een open blik. De opleiding kan gevolgd worden op onze opleidingslocatie in Valkenswaard. (Meer informatie wordt vermeld op pedicuregroothandel.nl)

Valkenswaard
Ntb
12 plaatsen
€ 280,-

Harsen onderbenen

Tijdens de opleiding harsen van de onderbenen leer je volgens de juiste techniek om de onderbenen te ontharen. Dit zorgt voor een langdurig glad resultaat. Onze ervaren docente leert je de techniek tijdens deze workshop, zodat je dit direct daarna kunt aanbiden aan je klanten.

Valkenswaard
10:00 - 13:00
12 plaatsen
€ 99,-

Lycon level 1

Een groot deel van de training bestaat uit ‘hands on’ praktijktraining. Je oefent met elkaar de verschillende wax technieken op je model en leert werken met de diverse wax soorten en LYCON-producten. We zorgen dat je de kunst van de unieke LCYON wax technieken goed onder de knie krijgt! 

Valkenswaard
10:00 - 16.00
12 plaatsen
€ 249,-

Lycon level 2: Brazilian

Na Lycon 1. Gericht op de bikinilijn, string, stripe en full Brazilian. je leert de exacte technieken voor de Brazilian Full Wax met de Hot wax, Pinkini Hybrid Hot wax en LycoJET en hoe je deze intieme behandeling geeft, inclusief de omgang met je klanten.

Valkenswaard
10:00 - 16.00
12 plaatsen
€ 195,-

Workshop Lycon

Werk je al met wax behandelingen maar wil je graag overstappen naar de fijne producten en behandelmethoden van LYCON. Dan is deze workshop iets voor jou.

Valkenswaard
10:00 - 13:00
12 plaatsen
€ 99,-

Nagels

Basisopleiding Nagelstyliste: professioneel manicure

In deze opleiding leer je hoe je de perfecte manicure uitvoert. Maar vooral het aanbrengen, bijwerken en verwijderen van gelnagels. Kortom alles om als professioneel nagelstyliste te starten. De opleiding kan gevolgd worden op onze opleidingslocatie in Valkenswaard. Het gaat in totaal om 4 lesdagen. Je kunt met een van onze merken werken, of met je eigen merk. Wij werken met GelAmour, BC Nails en Orly. 

In deze opleiding kies je zelf voor of je met acryl of gellak start. Twijfel je? We helpen je graag de juiste te keuze maken voor jouw salon!  Startpakket niet inbegrepen. 

Valkenswaard
4 dagen
  8 plaatsen
€ 396,-

Allround Nagelstyling opleiding

Wil jij jouw  klanten graag  meer kunnen bieden. Volg dan de Allround nagelstyliste opleiding. In deze opleiding leer je met gel en acryl werken, nail art en werken met een frees.


Valkenswaard
10 dagen
  8 plaatsen
€ 950,-

Opleiding nail art

Met nail art kun jij je onderscheiden van je collega's en je klanten versteld laten staan van je mooie creaties. Leuk voor op de nagels maar zeker ook mooi op de teennagels.
We werken in de les met de nieuwste producten en technieken, en je leert de trends van het moment toepassen. Deze cursus is geschikt voor als je net begint met nail art of als je de nieuwste trends wil leren.
Geen model nodig
Valkenswaard 
 10:00 - 13:00
  8 plaatsen
€ 65,-

Nagelstyling perfectie training 

Ben jij al werkzaam als nagelstylist maar wil je jezelf verbeteren en sneller en secuurder leren werken?
Dan is de Perfectietraining iets voor jou! Bij deze training kijken we naar jou werk hoe het nu is en wat je kan verbeteren en  waar je zelf tegen aanloopt. Samen gaan we er aan werken dat jij betere en mooiere kunstnagels kan maken!
Valkenswaard
 10:00 - 16.00
  8 plaatsen
€ 125,-

Cursus GelPolish

Leer GelPolish goed en strak te zetten, zodat het minimaal 3 weken blijft zitten. Onze docente leert je na de basis theorie het aanbrengen van gellak op natuurlijk nagels, het bijwerken en verwijderen van gellak. De opleiding kan gevolgd worden op onze opleidingslocatie in Valkenswaard. Het gaat in totaal om 2 lesdagen.

Wij werken met Magnetic Nail Design, Orly of GelAmour. We helpen je graag met kiezen als je twijfelt.  

Het materialen pakket wordt in overleg op maat samengesteld. Als student krijg je hierop korting in onze groothandel.

2 dagen  
 12u30 - 16u00
8 plaatsen
€ 175,-

Cursus Builder-in-a-Bottle (BIAB)

Biab is een harde afweekbare gel, geschikt voor de wat stevigere, natuurlijke nagel. Met deze gel kun je een klein stukje verlengen of een nagel repareren. Na deze workshop in kleine groep kun je direct aan de gang met deze populaire techniek. Leer de gel perfect aan te brengen zodat vijlen niet meer nodig is. Blijft minimaal 3 weken mooi.

Geschikt voor een naturel nail treatment in een mooie roze tint of voor versteviging onder de gelpolish. Je kiest bij ons met welk merk je werkt: GelAmour, Magnetic Nail Design of Orly. Ons ervaren team helpt je graag met kiezen als je twijfelt.

Heb jij niet alle materialen? Samen met onze docente of collega's helpen we je graag in de groothandel. Als student krijg je hierop ook nog eens korting!Valkenswaard
10u00 - 16u00
 8 plaatsen
 € 125,-

Cursus Magnetic Nail Design Rubber Base

Rubber Base is een opkomende techniek met een flexibele, afweekbare gel. Geschikt om de natuurlijke nagel te verstevigen, waarbij bijvoorbeeld de BIAB niet pakt. Je leert werken met de Rubber Base van Magnetic Nail Design.

Onze ervaren docente leert je tijdens deze dag de volledige techniek, van preppen tot Perfect Thin French Manicure. Als je een freesapparaat hebt, leer je jouw techniek te verbeteren.

Heb jij niet alle materialen? Samen met onze docente of collega's helpen we je graag in de groothandel. Als student krijg je een leuke korting.Valkenswaard
  10u00 - 16u00
 8 plaatsen
 € 125,-

Overige

Footlogix productkennis workshop

Bereid je volledig voor om aan de slag te gaan met de producten van Footlogix. In deze producten wordt gebruik gemaakt van de Dermal Infusion Technology. Hierbij dringen actieve ingrediënten sneller in en hebben een lange nawerking.  De opleiding kan gevolgd worden op onze opleidingslocatie in Valkenswaard. (Meer informatie wordt vermeld op pedicuregroothandel.nl)

Valkenswaard
 10:00-16:00
16 plaatsen
€ 90,00

Pedicure en manicure inloopmoment

Dit is het moment om samen met je collega-pedicures bij te praten over ons mooie vak. Wissel tips uit, deel ervaringen en krijg antwoord op al je vragen.  
Het inloopmoment is volledig gratis en zal plaatsvinden in onze groothandel in Valkenswaard. 

Valkenswaard
 13:00-15:00
16 plaatsen
€ 0,00

Orly Gelfx gellak  

Met ORLY GELFX sla je twee vliegen in één klap. Net zo gemakkelijk aan te brengen als gewone nagellak maar dan met de levensduur van echte gelnagels. De opleiding kan gevolgd worden op onze opleidingslocatie in Valkenswaard.

Valkenswaard
Ntb
16 plaatsen
€ 160,00

Opleiding Medical Taping  

Tijdens de opleiding leer je van onze ervaren docent kinesiotape en sporttape aanbrengen bij jouw clienten en/of patiënte. Aan het einde van de dag kun je direct aan de gang, en na een goede beoordeling ontvang je ook direct een certicaat. Studenten krijgen een gereduceerd tarief van €145 op vertoon van hun kaart.

 
Valkenswaard
Ntb
16 plaatsen
€ 145/295,00