5 redenen om te kiezen voor Footlogix in jouw praktijk

 

1. Footlogix® is het enige merk met Dermal Infusion Technology 

Footlogix® creëerde ’s werelds eerste en enige Pediceutical® mousse voetverzorgingslijn met behulp van Dermal Infusion Technology (DIT). Dit zorgt ervoor dat actieve ingrediënten via de hoornlaag diep in de lagen van de opperhuid doordringen. De huid wordt hersteld en weer gezond. DIT bootst de huideigen samenstelling na om diep in de huid te dringen zonder deze af te sluiten. Wat zorgt voor een hogere absorptie dan formules op basis van crèmes. Studies hebben ook aangetoond dat DIT zeer effectief is in het verhogen van het vochtgehalte van de huid en het vormen van een beschermende barrière tegen irriterende stoffen en vochtverlies.

2. De producten bevatten de nieuwste ingrediënten zoals de antimicrobieel Spiraleen.

Footlogix® producten zijn samengesteld met hoogwaardige ingrediënten zoals Ureum. Dit verhoogt het vochtgehalte in de huid. Co-enzym Q10 (CoQ10) is een antioxidant die een sleutelrol speelt bij de penetratie van de huid. Maar ook verschillende essentiële oliën die antiseptische, antischimmel en kalmerende eigenschappen bieden. Bovendien bevatten sommige Footlogix® producten Spiraleen. Dit is een uniek antimicrobieel concentraat dat zorgt voor celbescherming, regeneratie en collageensynthese van de huid en teennagels. Het resultaat is een sterkere huidbarrière en gezonde voeten. Footlogix® is het enige merk voetverzorgingsproducten die Spiraleen bevat. 

3. Snelle absorptie, langdurige hydratatie en geen klevende resten 

Veel voetverzorgingsproducten gebruiken crèmes die een residu achterlaten op de huid. Vaak denkt de gebruiker dat dit residu laagje een bewijs is dat een voetverzorgingsproduct een effectieve vocht inbrengende crème is. Helaas is dat niet altijd waar. Vaak is het gehydrateerde gevoel tijdelijk en kan de huid zelfs verstoppen. Footlogix®-formules gaan de huid niet afdichten of belemmeren waardoor de huid normaal kan transpireren. Footlogix®-producten zijn uiterst effectief in het beschermen van de huid en het voorkomen van vochtverlies. Een combinatie van ingrediënten die een veilige, onzichtbare en beschermende laag vormt die vocht vasthoudt en langdurige hydratatie geeft aan ernstig droge voeten. Je kan gewoon Footlogix® producten aanbrengen zonder dat er een dikke, plakkerige laag achterblijft. Sokken en schoenen kunnen direct na het aanbrengen worden gedragen.

4. De producten zijn veilig voor iedereen

De allerbeste voetverzorgingsproducten moeten veilig zijn voor iedereen. Footlogix® is een zeer effectieve, niet-agressieve productlijn die veilig is voor gebruik door letterlijk iedereen, inclusief diabetici en senioren. De behandelingen worden zelfs aanbevolen door professionals in de voetverzorging voor mensen met verschillende huid- en nagelaandoeningen van de voeten.

5. Zuinig en winstgevend 

Een andere belangrijke reden waarom Footlogix® een geweldig voetverzorgingsmerk is, is waarde. Footlogix®-formules zeer geconcentreerd. Er is slechts een hoeveelheid van de Footlogix® mousse producten ter grootte van een walnoot nodig om de voeten te hydrateren. Dat wil zeggen dat je maar liefst 160 keer gebruik uit een enkel flesje kan halen! Kortom, Footlogix® voetverzorgingsproducten kosten minder geld per toepassing en leveren consistent superieure resultaten op.

Een nieuwe behandelstoel
Waar moet je op letten?