Gouden tijden voor nagelcorrectie
GOLDSTADT PlakbeugelGOLDSTADT professional: De kant-en-klare beugel voor elke toepassing.

De kant-en-klare beugel voor elke toepassing. Drie versies van de toepassing (plakbeugel, halve beugel en volle beugel), elk verkrijgbaar in vijf maten, bieden de perfecte pasvorm voor elke nagel. Volledige en halve beugels zijn verkrijgbaar in twee materiaaldiktes: 0,1 mm en 0,15 mm.

De breedte varieert afhankelijk van de grootte van de sluiting (2 of 3 mm). De uiteinden van de hele en halve sluitingen zijn al voor gedefinieerd, dus er hoeft niet geknipt te worden. Het zorgt ook voor een gouden coating aan de uiteinden, wat belangrijk is vanwege de ontstekingsremmende eigenschappen en het extreem pijnloze karakter door de afronding. In tegenstelling tot handmatig op maat knippen, biedt de kant-en-klare GOLDSTADT professional doorslaggevende voordelen.

Een uitgebreid assortiment maatmodellen heeft voor elke nagelgrootte en correctiebehoefte de juiste beugel. Elke beugel is volledig verguld, inclusief de uiteinden die de gevoelige nagelplooi bereiken. De afgeronde uiteinden minimaliseren irritatie en kunnen dankzij de taps toelopende vorm ideaal worden aangepast. De gouden coating als blikvanger? Absoluut, maar niet alleen. De ontstekingsremmende eigenschappen van goud zijn goed gedocumenteerd, net als het anti-allergene effect en de verbeterde hechting. GOLDSTADT professional bewijst dat nagelcorrectie er ook goed uit kan zien.

Plakbeugel

Wordt gebruikt voor zeer dunne nagelplaten en zeer gevoelige of ontstoken nagelwalen. Geschikt voor kindernagels.

Per maat      Setje met alle maten       Plakbeugel compleet set

Bilateraal (volle) beugel

Het is de methode bij uitstek voor nagels die aan beide kanten gekruld zijn, vooral bij de grote teen of bij erg verdikte nagels. Ze zijn ook toepasbaar bij gespleten nagels en kindernagels.

Per maat        Setje unilateraal - bilateraal     Unilateraal Setje

Unilateraal beugel

Bijzonder zacht door beperkte buigkracht. Vooral geschikt voor dunne nagels, kindernagels of als een deel van de nagelplaat ontbreekt.

Per maat 0.10 mm  Per maat 0.15mm 

Unilateraal Setje 0.10 mm   Unilateraal Setje 0.15 mm 

Bilateraal / Unilateraal Test Set  Compleet starter set


Download de instructies (EN): 


 

Volg en cursus

Gezicht voor gediplomeerde pedicures of voor medische pedicures. 

Basis en Medisch Pedicure
Waar Ze Elkaar Ontmoeten en Waar Ze Verschillen