2022


  Tel:+31 (0)40 20 21 440 |Tel:+32 (0)11 190 190 | info@slendersbeauty.nl
Nagel

Ben jij eigenaar van een beauty of nagelsalon en wil je jouw kennis uitbreiden of starten als nagelstyliste?

Onze ervaren docente brengt haar kennis met veel plezier over. Van uitgebreide cursussen zoals basisopleiding gelnagels of acrylnagels tot perfectie trainingen die gericht zijn op het leren van specifieke vaardigheden of merkgerichte workshops.


Odoo + afbeelding en tekst

Opleiding allround nagelstyling

Wil jij jouw klanten graag meer kunnen bieden en ben je starter? Dan is deze opleiding voor jou. Tijdens deze opleiding leer je om met gel, acryl, nail art te werken en met een frees. Dit is een complete opleiding om allround nagelstyliste te worden. Altijd in kleine groepjes.

Valkenswaard Datum binnenkort beschikbaar € 950,-
Odoo + afbeelding en tekst

Basisopleiding nagelstyliste

Tijdens deze opleiding leer je hoe je de perfecte manicure uitvoert. Je krijgt de onderliggende theorie om daarna in jouw eigen praktijk aan de slag te gaan met het aanbrengen, bijwerken en verwijderen van gelnagels. Kortom alles om als professioneel nagelstyliste te starten.

Valkenswaard Startdatum 29 augustus € 396,-
Odoo + afbeelding en tekst

Perfectie Training nagelstyling

Ben jij al werkzaam als nagelstylist maar wil je jezelf verbeteren en sneller en secuurder leren werken?

Dan is de Perfectietraining iets voor jou! Bij deze training kijken we naar jou werk hoe het nu is en wat je kan verbeteren en waar je zelf tegen aanloopt. Samen gaan we er aan werken dat jij betere en mooiere kunstnagels kan maken!

Ook beschikbaar als 1-op-1 privé cursus, informeer naar de mogelijkheden.

Valkenswaard Diverse data
€ 125,-
Odoo + afbeelding en tekst

Opleiding nail art

Met Nail art kun jij je onderscheiden van je collega’s en je klanten versteld laten staan van je mooie creaties. Leuk voor op de natuurlijke nagels en op acryl, maar zeker ook mooi op de teennagels.

Valkenswaard Datum binnenkort beschikbaar € 65,-
Odoo + afbeelding en tekst

Workshop builder in a bottle (BIAB) 

BIAB (Builder In A Bottle) is een harde afweekbare gel, geschikt voor de wat stevigere, natuurlijke nagel. Met deze gel kun je een klein stukje verlengen of een nagel repareren. We werken met Orly Builder-in-a-Bottle. Na deze workshop kan je direct aan de slag in je eigen salon. 
Leer de gel perfect aan te brengen zodat vijlen niet meer nodig is. Blijft minimaal 3 weken mooi.

Valkenswaard Datum binnenkort beschikbaar € 125,-
Odoo + afbeelding en tekst

Workshop gel polish

Wil jij dat jou GelPolish weken mooi blijft? Dan is deze Gel Polish workshop iets voor jou. Na de tweedaagse opleiding GelPolish kun jij direct aan de slag op je natuurlijke nagel in jouw salon. Zowel de starter als iemand met ervaring kan aan deze workshop deelnemen doordat we met kleine groepen werken.

Valkenswaard Diverse datums
€ 175,-
Odoo + afbeelding en tekst

Workshop rubber base

Rubber Base is een flexibele afweekbare gel, geschikt om de natuurlijke nagel te verstevigen. Hecht erg goed waardoor het ook geschikt is voor de zwakkere nagel. Blijft minimaal 3 weken mooi.

We besteden daarnaast extra aandacht in deze cursus op het voorbereiden van de nagel en de nagelriem. Daarnaast kun je na deze rubber base workshop zelfstandig een French Manicure Nagel maken, de nagel mooi in vorm vijlen en een strakke gelpolish lakken.

Valkenswaard Datum binnenkort beschrikbaar € 125,-
Odoo + afbeelding en tekst

Workshop E-file (frees training)

Wil jij graag leren hoe je met een frees kunt werken? Hoe je sneller kunt werken en zorgen dat je lichaam minder belast door het vijlen? Dan is deze training perfect voor jou. De frees cursus is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde nagelstylistes die met een frees aan de slag willen gaan.

Valkenswaard Datum binnenkort beschrikbaar € 125,-