Nagels

Wil je jouw kennis uitbreiden of starten als nagelstyliste?

Onze ervaren docente brengt haar kennis met veel plezier over. Van uitgebreide cursussen zoals basisopleiding gelnagels of acrylnagels tot perfectie trainingen die gericht zijn op het leren van specifieke vaardigheden of merkgerichte workshops.

Basisopleiding nagelstyliste

Tijdens deze opleiding leer je alle basistechnieken die je nodig hebt om gelnagels, acrylnagels of powergels te plaatsen. Je krijgt de onderliggende theorie om daarna in jouw eigen praktijk aan de slag te gaan met het aanbrengen, bijwerken en verwijderen van gelnagels, acrylnagels of powergelnagels. Kortom alles om als professioneel nagelstyliste te starten.

Valkenswaard Vrijdagen € 425,-

Lees meer
Perfectie training nagelstyling Valkenswaard

Perfectie Training Nagelstyling

Ben jij al werkzaam als nagelstylist maar wil je jezelf verbeteren en sneller en secuurder leren werken?

Dan is de Perfectie Training Nagelstyling iets voor jou! Bij deze training kijken we naar jou werk hoe het nu is en wat je kan verbeteren en waar je zelf tegen aanloopt. Samen gaan we er aan werken dat jij betere en mooiere kunstnagels kan maken!

Beschikbaar als 1-op-1 privé cursus of op aanvraag, informeer naar de mogelijkheden.

Valkenswaard Vrijdagen
€ 125,-

Lees meer
Opleiding nail art Valkenswaard

Opleiding Nail Art

Met Nail art kun jij je onderscheiden van je collega’s en je klanten versteld laten staan van je mooie creaties. Leuk voor op de natuurlijke nagels en op acryl, maar zeker ook mooi op de teennagels.

Valkenswaard Vrijdagen€ 75,-

Lees meer
Workshop BIAB Valkenswaard

Workshop builder in a bottle (BIAB) 

BIAB (Builder In A Bottle) is een harde afweekbare gel, geschikt voor de wat stevigere, natuurlijke nagel. Met deze gel kun je een klein stukje verlengen of een nagel repareren. We werken met Orly Builder-in-a-Bottle. Na deze workshop kan je direct aan de slag in je eigen salon. 

Leer de gel perfect aan te brengen zodat vijlen niet meer nodig is. Blijft minimaal 3 weken mooi.

Valkenswaard Vrijdagen € 135,-
Lees meer
Workshop gelpolish Valkenswaard

Workshop gelpolish

Wil jij dat jou GelPolish weken mooi blijft? Dan is deze GelPolish workshop iets voor jou. Na de tweedaagse opleiding GelPolish kun jij direct aan de slag op je natuurlijke nagel in jouw salon. Zowel de starter als iemand met ervaring kan aan deze workshop deelnemen doordat we met kleine groepen werken.

Valkenswaard Vrijdagen € 175,-

Lees meer