Nagels

Wil je jouw kennis uitbreiden of starten als nagelstyliste?

Onze ervaren docente brengt haar kennis met veel plezier over. Van uitgebreide cursussen zoals Natural Nail Basics of Perfect Salon Nail tot perfectie trainingen die gericht zijn op het leren van specifieke vaardigheden of merkgerichte workshops.

Kies je traject

Het opleidingstraject dat wij aanbieden is flexibel en gericht op jouw persoonlijke behoeften als nagelstylist. Wij bieden trainingen aan met Magnetic Nail Design en Orly. We beginnen altijd bij de basisvaardigheden , zodat je een stevige fundering hebt om op verder te bouwen.

Als je al een ervaren nagelstylist bent, bieden wij masterclasses aan om je vaardigheden verder te verbeteren en uit te breiden. Onze trainster Wendy is gecertificeerd Magnetic Trainer heeft zelf jarenlange ervaring in de nagelbranche, dus je bent in goede handen.

Als je nog niet zeker weet waar je moet beginnen, kunnen wij je begeleiden bij het kiezen van het juiste merk en het opstellen van een persoonlijk opleidingsplan. Zo kun je op een gestructureerde manier je vaardigheden verbeteren en jezelf ontwikkelen als nagelstylist.

Magnetic Nail Design

Magnetic Nail Design is de Nederlandse marktleider en producent van een uitgebreid assortiment producten voor professionele nagelstylisten. Met maar liefst 3500 producten bieden ze een echte One Stop Shop voor onze klanten.Volg het Magnetic traject

Orly

Van tijdloze nagellooks zoals de Original French Manicure® tot aan vernieuwende kleuren, behandelingen, texturen en designs; alles is gecreëerd door de knappe koppen en beauty liefhebbers van ORLY®. Sinds 1975 is dit familiebedrijf in bezit van ORLY® en worden de producten met liefde gemaakt op hun hoofdkantoor in Los Angeles, Californië.

Meer weten over Orly

Onze locatie

Over je docent

Wendy Van Hessel

Met haar eigen salon en meer dan 20 jaar ervaring is zij een echte nagel-goeroe. Wendy heeft talloze opleidingen gevolgd en is gecertificeerd als Magnetic & Orly trainer. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, Wendy kan je begeleiden bij elke stap van je nagelstyliste carrière.