Be a Blush Babe (BIAB)


 Na het voltooien van de Natural Nail basics cursus, ben je klaar om door te gaan naar de volgende cursus en een Blush Babe te worden. Blushes (ook bekend als BIAB) biedt een prachtige natuurlijke look terwijl het ook zwakke nagels versterkt. 

Blush Easy  is een toegangelijk 2 daagse cursus voor nagelstylisten met minimaal 6 maanden ervaring met gelpolish zetten. We werken  zonder  combi manicure in deze cursus (dus geen frees nodig!).

Heb je meer dan 12 maanden ervaring als nagelstylist, dan kun je bij de Blush Intense aansluiten. Het traject omvat in totaal 4 praktijkdagen, waarvan 2 dagen zijn gewijd aan de Combi Manicure en 2 dagen aan 2 dagen aan de BIAB met een frees.


Onze professionele en ervaren instructeurs zullen je begeleiden tijdens de praktijkdagen, zodat je de technieken en vaardigheden op de juiste manier leert toepassen. Aan het einde van het traject ontvang je een certificaat van deelname, zodat je je nieuwe vaardigheden kunt laten zien aan de wereld.

Blushes Easy

Tijdens deze 1 daagse training maak je kennis met 12 prachtige Blush Gels en bijbehorende producten waarmee je nagels leert maken die je niet meer hoeft na te vijlen en dit alles vanuit een flesje! 

Ontdek

Dagje met Louelle - Blushes Coffee lancering

Introductieworkshop van de nieuwe Blushes Coffie collectie! Tijdens deze workshop kun je alle nieuwe Blushes kleuren ondeken, (of bestaande kleuren uitproberen) en al je vragen stellen aan onze speciale gast Louelle van Magnetic.

Ontdek

Blushes Intense

Wil jij jouw klanten de volledige Natural Nail Treatment laten ervaren ? Dan is deze training onmisbaar.

Het werken met Gels vanuit een flesje is wereldwijd een enorme trend !

Ga verder met lezen


 * indien niet,  ben je al nagelstylist met minimaal 6 maanden ervaring met Gelpolish?
Protected by reCAPTCHA, Privacy Policy & Terms of Service apply.