Begin je nagelstylist carrière


STAP 1

 Je begint met de Natural Nail Basics. 

Je basisopleiding.

Natural Nail Basics
In deze opleiding leer je de natuurlijke nagel tot in perfectie te verstevigen en minimaal te verlengen met behulp van sjablonen. Daarnaast krijg je tips & tricks voor het nauwkeurig aanbrengen van een Gelpolish kleur en het schilderen van een French manicure. Natuurlijk leer je ook de nagels na te behandelen en bieden we ook de nodige en vooral onmisbare theorie om het vak verantwoord te kunnen uitoefenen.​


Schrijf je in

STAP 2
En daarna kun je zelf bepalen wat voor nagelstylist je wilt zijn.

Combi Manicure

E-file in de praktijk

In deze 2-daagse training leer je de huid rondom de nagels professioneel te verzorgen. Je gebruikt daarbij een elektrische vijl en voor dit doel speciaal geselecteerde bits en tools.

Met deze geavanceerde techniek kun je nog dichter langs de nagelriem werken en wordt het eindresultaat niet alleen strakker, maar heeft de klant ook langer plezier van haar nagels.

Meer weten!

Blush Babe (BIAB)

Natural Nail Treatment (BIAB)

De Natural Nail Treatment (BIAB) is immens populair en passend bij ieder type klant. Deze trendy en toch klassieke nude behandeling wordt vaak aangeboden in combinatie met de uitgebreide verzorging van de huid rondom de nagel door middel van de Combi Manicure. Jouw klanten zullen trots zijn op “hun eigen nagels” die jij tot in de puntjes verzorgt!


Bekijk het aanbod

Perfecte Salon Nagel

Nagels verlengen met PowerGel en Gel

In deze opleiding leer je hoe je met verschillende producten nagels kunt verlengen en opbouwen in verschillende vormen.

Je leert verschillende vijltechnieken toe te passen maar ook het plaatsen van Gel nagels zónder navijlen.


Het aanbod 

Allround
Ik will een allround nagelstylist zijn!

All-around nagelstylist (NNB+Combi+ Blushes+ PSN)

Tijdens deze 12 dagen durende cursus leren we je alles wat je moet weten om een veelzijdige nagelstylist te worden. Aan het einde van onze opleiding ben je niet alleen een expert in natuurlijke nagelverzorging en Gelpolish en Biab, maar je zult ook bekwaam zijn in nagelverlengingen.  We zullen je leren hoe je nagels kunt verlengen met precisie en stijl. Jouw klanten zullen versteld staan van de prachtige nagelverlengingen die je kunt creëren.

Ontdek