Kalknagels. Ontsierend, vervelend en voor velen een bron van schaamte

 

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft weleens een kalknagel of schimmelnagel.

Jong, oud, man of vrouw; het kan iedereen gebeuren. Soms heb je ze aan de nagels van je handen, maar meestal aan die van je voeten. Deze worden dan ook zorgvuldig weggestopt en voor het oog verborgen. Zonde! zeggen wij: Free those feet!

Kalk- en schimmelnagels zijn een hardnekkig probleem, die een serieuze en doeltreffende aanpak vragen. Daarom hebben wij de tiptoe kalknagelsalons opgericht. Onze behandelingen en thuisproducten zijn ontwikkeld met jarenlange ervaring en ze zijn bewezen effectief. Je kunt ons gerust als de echte specialist beschouwen.

De oprichter van tiptoe is Peter Boeters, voorheen bekend als ‘de kalknagelkoning’. Hij heeft met zijn praktijk in Capelle aan den IJssel jarenlange ervaring opgedaan en succes behaald in het behandelen van kalknagels. Nu is hij met een team van kalknagelexperts gestart met een keten van salons in heel Nederland. Zodat iedereen binnenkort toegang heeft tot een leven zonder kalknagels en weer zonder gêne naar het strand kan.

Help jij Nederland van hun kalknagels af?

Meer dan de helft van de Nederlanders heeft weleens een kalknagel of schimmelnagel. Jong, oud, man of vrouw; het kan iedereen gebeuren. Soms heb je ze aan de nagels van je handen, maar meestal aan die van je voeten. Deze worden dan ook zorgvuldig weggestopt en voor het oog verborgen. Zonde! Free those feet!

Wij willen zo veel mogelijk mensen in Nederland van hun kalknagels afhelpen. Doe jij mee? Dat kan heel eenvoudig en gewoon in je eigen pedicuresalon, met onze revolutionaire tiptoe treatment. Die bestaat uit een aantal zeer effectieve producten met natuurlijke en gepatenteerde peptiden. We vertellen je er hier graag meer over.

De tiptoe treatment. Een revolutionaire aanpak voor de behandeling van kalknagels.

In samenwerking met gerenommeerde universiteiten is onderzoek gedaan naar een oplossing om schimmels en gisten te bestrijden. Hieruit ontwikkelde tiptoe een peptide die verbluffende resultaten laat zien in de behandeling van kalknagels. Deze peptide biedt een duurzame oplossing voor het voorkomen van infecties en stimuleert het natuurlijke afweermechanisme van de huid tegen invloeden van buitenaf. Ons product is wetenschappelijk getest en haalt een zeer hoge werkzaamheid. Daarbij is het volkomen natuurlijk, onschadelijk voor mens en milieu, en is het gepatenteerd, gevalideerd, en geregistreerd als medisch hulpmiddel. Een nieuwe behandeling met een product dat zeer effectief en veilig is, en dat zonder recept kan worden gebruikt.

We werken graag samen met (medisch) pedicures die een definitieve oplossing zoeken voor het behandelen van schimmelnagelinfecties van cliënten en die zich verder willen specialiseren in dit vakgebied. Help jij ook mee om Nederland van hun kalknagels af te krijgen? Meld je dan aan om onze producten te kunnen bestellen.

Gepatenteerde en medische producten

De producten van tiptoe zijn gepatenteerd in Europa, de Verenigde Staten en Canada. tiptoe ontwikkelde nieuwe producttoepassingen gebaseerd op de lichaamseigen stof peptide en gericht op het bestrijden van schimmelnagelinfecties.

De tiptoe producten zijn géén cosmetisch product, maar geregistreerd als medisch hulpmiddel. Hiermee is tiptoe uniek in de markt. Door het patent en de wetenschappelijke onderbouwing tonen we aan dat onze producten de schimmels daadwerkelijk bestrijden. Zo helpen we heel Nederland van hun kalk- en schimmelnagels af.

De tiptoe productlijn

De tiptoe productlijn bestaat uit vier producten. Het zijn heldere, kleurloze en geurloze vloeistoffen voorzien van een vernevelaar, pipet of doseerpomp die het aanbrengen vergemakkelijken. De tiptoe producten bevatten geen conserveermiddelen en parfum. De bestanddelen zijn volledig biologisch afbreekbaar.

Met tiptoe naildrops val je de schimmel direct op de nagel aan. Dit is een nagellotion met werkzame stof gebaseerd op lichaamseigen peptiden. Combineer tiptoe naildrops© voor een optimaal resultaat met tiptoe clean your shoes©, een hygiënespray die schimmels vakkundig remt in de groei en voorkomt dat je opnieuw wordt besmet. Naast droge schoenen is een goede verzorging van je voeten natuurlijk ook belangrijk.

Gebruik daarvoor tiptoe protect your feet©, een hygiënespray speciaal voor de voeten die 100% veilig desinfecteert. Deze is speciaal bedoeld voor na het sporten, zwembad of sauna. Met tiptoe care foam© leg je een beschermend laagje over de huid dat schimmel uit de omgeving blokkeert. Dit schuim kun je dagelijks gebruiken na het douchen.Vacature marketing medewerker