Mag ik je voorstellen aan WXLab? Een gloednieuwe BIO-BASED waxmerk, speciaal ontworpen voor jou als professional. Deze premium lijn van Bio-based waxproducten garandeert een volledig en langdurig haarvrij resultaat voor alle haartypes. Nu verkrijgbaar in onze winkel en webshop.

Profiteer nu van 50% korting op alle soorten wax en pre- en post-producten!

Over WXLab
Na jarenlange ervaring in de waxwereld vond WXLab het de hoogste tijd voor een premium BIO-BASED wax merk, een innovatief merk met waxproducten op basis van natuurlijke ingrediënten. Gecreëerd met veel kennis en passie voor het vak. Makkelijk in gebruik, geschikt voor ieder huid- en haartype en voor iedere waxbehandeling. Vernieuwend, eigentijds en net even anders.

De formules
De WXLab waxformules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm.! Voor ieder haartype en huidtype en voor elk deel van het lichaam heeft WXLab een passende wax, die alle ongewenste haartjes moeiteloos verwijdert. Voor de meest gevoelige huid heeft WXLab een hypoallergene wax ontwikkeld.

No.1 Wax voor professionals
Onze waxen zijn zeer efficiënt in gebruik. Ze zijn flinterdun aan te brengen en snel verwijderbaar, waardoor de waxbehandeling veel sneller verloopt. Wel zo plezierig voor je klant en voor jou! Bovendien zijn de waxen hierdoor zeer voordelig, wat betekent meer omzet voor jouw salon. Samen met een 100% haarvrij resultaat en de ultieme zachtheid voor de huid is WXLab dé logische keuze voor jou als waxprofessional!

WXLab onderscheidt zich op verschillende manieren

·         Ingrediënten: Onze waxen zijn stuk voor stuk met veel aandacht en zorg ontwikkeld en bevatten de meest pure ingrediënten, zoals de beste natuurlijke harssoorten en verzorgende, zuivere bijenwas.

·         BIO-BASED: Onze waxen zijn BIO BASED. Dit houdt in dat de waxformules zijn samengesteld met organische grondstoffen, zoals natuurlijke dennenhars en hars uit sojaglycerine.

·         Duurzame Verpakking: Onze Film wax en Hot wax komen in gemakkelijk doseerbare korrels, verpakt in 100% recyclebare zakken. Dit maakt onze verpakkingen 100% recyclebaar en volledig duurzaam.


Meet our waxes

Voor ieder huid- en haartype heeft WXlab een passende wax, zodat jij in je salon aan iedere klantbehoefte kunt voldoen:

Ontmoet onze BIO-BASED FILM WAX: BALD EN BROW. Deze twee waxvarianten, aangebracht in dunne lagen, zijn sterk en flexibel, zonder dat er strips nodig zijn voor verwijdering. Zowel BALD als BROW zijn veelzijdig en geschikt voor het hele lichaam, zoals het gezicht, oksels, bikinilijn, Brazilian waxing, benen en armen. BROW is speciaal ontwikkeld voor gebruik op het gezicht, wenkbrauwen en voor heren. De wax heeft een lage gebruikstemperatuur en een honingachtige structuur. Breng aan in de richting van de haargroei en verwijder tegen de haargroeirichting in.

 Maak kennis met NUDE, onze Bio-based traditionele Hot wax, ideaal voor intieme waxbehandelingen zoals Brazilian waxing, maar ook geschikt voor oksels, kin en bovenlip. Deze wax is stevig, krachtig en romig, speciaal ontworpen voor dikkere en stuggere haren. Breng de wax aan in de richting van de haargroei en verwijder deze vervolgens tegen de haargroeirichting in, zonder gebruik te maken van strips. Voor de juiste structuur, breng de wax iets dikker aan; de wax heeft een lage gebruikstemperatuur en moet een dikke, honingachtige consistentie hebben.

Ontmoet So SOFT, onze hypoallergene vegan Film Wax (dermatologisch getest!). Deze wax is geschikt voor het hele lichaam, synthetisch en volledig vrij van colofonium. Ideaal voor zeer gevoelige huidtypes en klanten met allergieën. Heeft een lage gebruikstemperatuur, de wax is zeer flexibel en kan voordelig dun worden aangebracht. Breng de wax aan in de richting van de haargroei en verwijder deze vervolgens tegen de haargroeirichting in.

Maak kennis met GROEN! Onze Plant Based Strip wax roller - Roll on is krachtig, nauwkeurig en snel, en geschikt voor alle huidtypes. Verwijder de laatste plakrestjes van de huid met de Finishing Oil.


Probeer WXLab met 50% korting
Ter introductie; bestel nu met 50% korting. Zo kun je zelf de voordelen van onze premium Bio based wax ontdekken en geef je jouw salon een boost met dé nieuwe generatie hightech wax producten!

De vernieuwde verpakkingen hebben geen invloed op de kwaliteit van Refectocil
Veelvoorkomende zorgen en oplossingen n.a.v. de nieuwe verpakkingen van Refectocil