Magnetic Nail Design is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en verkoop van professionele nagelproducten. Het bedrijf is opgericht in 2000 en is gevestigd in Soesterberg, Nederland.  ​

Contacteer ons

Magnetic Nail Design biedt een breed scala aan nagelproducten, waaronder gelpolish, acrylpoeders, nail art-producten, nagelverzorgingsproducten en tools voor nagelstylisten. Het bedrijf heeft een sterke aanwezigheid in Nederland en is ook actief in andere Europese landen en daarbuiten.

Magnetic Nail Design staat bekend om hun innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten en heeft verschillende prijzen en onderscheidingen ontvangen voor hun bijdrage aan de nagelindustrie.

Opleidingen

Ben jij eigenaar van een beauty of nagelsalon en wil je jou kennis uitbreien of wil je starten als nagelstyliste? Onze docente die over enorm veel vakkennis beschikt brengt deze dan ook met veel plezier over naar de cursisten. 


Tijdens onze opleidingen krijg je les en begeleiding van onze trainer die met regelmaat ook zelf getraind wordt zodat ze jou het maken van technische nagels en nail art het best kunnen leren.

Ik ben starter


Om een ​​succesvolle nagelstylist te worden, moet je niet alleen passie hebben voor het vak, maar ook bereid zijn om te leren en te oefenen . Er zijn verschillende opleidingen en trainingen beschikbaar die je kunnen helpen om de vaardigheden en kennis te ontwikkelen die nodig zijn om een ​​nagelstylist te worden.


Meer details

Ik ben al een nagestylist

Als nagelstylist is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends, technieken en producten in de nagelindustrie. Bijscholing kan je helpen om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe technieken te leren. 


Meer details

Bekijk het aanbod 

Je begint met de Natural Nail Basics.  De basisopleiding waarmee je jouw onderneming start!

Blushes

Blushes (BIAB) is een trendy nude behandeling die de natuurlijke nagel verstevigt en verlengt. Het wordt vaak gecombineerd met Combi Manicure voor huidverzorging

Perfect salon nail

In deze opleiding leer je hoe je met verschillende producten nagels kunt verlengen en opbouwen in verschillende vormen.

Je leert verschillende vijltechnieken toe te passen maar ook het plaatsen van Gel nagels zónder navijlen. 

Blush on Toes 

Het aanbrengen van Blushes op teennagels vereist wel specifieke technieken. Deze behandeling zorgt voor sterke en gezonde teennagels met een natuurlijke en verzorgde uitstraling.

Shop per product

Meer Informatie

Benieuwd naar wat jouw complete praktijkinrichting kost? Wil je overstappen naar Magnetic Nail Design? Vul ons vrijblijvend aanvraagformulier in en ontdek het snel.