Prijslijst Footlogix
Vanaf 1 april 2023

In deze blogpost zullen we je alles vertellen over de aangepaste prijzen voor Footlogix, een exclusieve korting, en een GRATIS producttraining waar je je voor kunt inschrijven. 

Footlogix Nieuwe Prijzen en Korting: 

We hebben de prijzen van Footlogix aangepast. Om het leuker te maken, bieden we je een tijdelijke 10% korting! Deze korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen en is geldig tot 30 april 2023. Bekijk hier de icon  voor de nieuwe prijzen.

GRATIS Footlogix Producttraining: 

Wil je alles weten over het effectief gebruik van Footlogix-producten? Schrijf je snel in voor onze gratis producttraining die deze maand plaatsvindt! Leer de beste technieken en tips van onze experts en haal het maximale uit Footlogix. Klik hier om je aan te melden. 

Waarom kiezen voor Footlogix?

 Footlogix is een revolutionaire voetverzorgingslijn die speciaal is ontwikkeld om aan de unieke behoeften van je voeten te voldoen. Met zijn gepatenteerde Dermal Infusion Technology®, dringt Footlogix door tot in de diepere lagen van de huid om effectief vocht in te brengen en de huid te herstellen. Door Footlogix te gebruiken, kun je genieten van zachte, gezonde en goed verzorgde voeten. Enkele voordelen van Footlogix zijn:

  1. Hydrateert en revitaliseert droge, gebarsten huid
  2. Effectief tegen schimmel- en bacteriële infecties
  3. Verzacht en verzorgt de voeten voor langdurig comfort
  4. Geschikt voor alle huidtypes, waaronder diabetische en gevoelige huid

Veel plezier met shoppen en tot ziens bij de training en op de beurs! 🌟

Groetjes,

Lisa & MurielReiniging en Desinfectie
Wat was ook alweer het verschil, en welke producten gebruik je voor je frezen (en instrumenten)?